1. FEESTDAGEN
  2. taart
  3. kindertaart
  4. gebak en meer
  5. chocolade
  6. worstenbroodjes
  7. zelf bakken

Voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgdAfbeelding op witte chocoladeLandelijke bezorgingGekoelde bezorging
Er zijn geen producten beschikbaar in deze categorie.
Geen artikelen gevonden met de tekst "koeck koecken" in omschrijving of ingredienten
 

Online Koeck bestellen

Wil je iets lekkers weggeven wat makkelijk te delen is en wat je ook mee kan nemen onderweg, dan zijn onze koecken het perfecte cadeau. We hebben de lekkerste en meest verantwoorde koecken toegevoegd aan ons assortiment traktaties. De koecken van de Koeckebackers zijn handgemaakt en onversneden. We bieden veel verschillende smaken koeck aan met gezonde en verantwoorde ingrediënten. We hebben koecken met spelt, havermout, kamut, pecan en kokos.

Daarbij is gefeliciTAART trots om met de Koeckebackers samen te werken. Koeckebackers maakt bijzonder goeie koeck, zeker. Maar die koeck is eigenlijk niet meer dan een hulpmiddel. Het gaat Koeckebackers er vooral om jongvolwassenen een plek te geven die – om wat voor reden dan ook – al een tijdje buitenspel staan. Mensen die in de bijstand zitten maar eigenlijk wel weer op weg willen. Om samen het avontuur aan te willen gaan en heerlijke koecken te maken!

Bestel deze heerlijke koecken online en laat deze op je werk bezorgen. Maak de koektrommel bij de koffieautomaat vol met onze koffie koeckjes of deel onze grote en vullende koecken uit.  Alle grote koecken zijn per stuk in een losse verpakking te bestellen of cadeauverpakking per 12 stuks. De koffie koeckjes worden in een doos van 5 en 10 zakjes bezorgd.