1. FEESTDAGEN
 2. WK
 3. taart
 4. kindertaart
 5. gebak
 6. vegan & glutenvrij
 7. brownies
 8. chocolade
 9. marshmallows
 10. eetbare prints

Taart bezorgen

Een taart laat u natuurlijk door gefeliciTAART bezorgen. Het bezorgen van taarten gebeurd meestal met gekoeld vervoer. Een taart kan men niet per post bezorgen omdat een taart veel te kwetsbaar is.

Taart bezorgen door heel NederlandTaart bezorgen

Heb je binnenkort thuis of je werk iets te vieren? Of wil je iemand verrassen en een heerlijke taart laten bezorgen? Dan ben je bij gefeliciTAART.nl aan het juiste adres. Taart bezorgen kan zes dagen per week. Je bepaalt bij online bestellen van een taart zelf op welke dag en tijdvak je de taart wilt laten bezorgen. Vervolgens wordt je bestelling door onze chauffeurs gekoeld bezorgd.


Taart bezorgen op adressen naar keuze

Of je nu 1 taart wilt laten bezorgen of 1000, het komt voor de bakker! Bij het online bestellen van een taart kun je gelijk een adressenbestand toevoegen met alle bezorgadressen. We bezorgen taart op zowel huisadressen als op kantooradressen. Wil je een persoonlijk tintje toevoegen aan de bezorging? Voeg dan een tekstkaart toe met een boodschap voor de ontvanger.

Voor welk viermoment wil jij taart laten bezorgen?

Laat een een taart bezorgen ter ere van een verjaardag of jubileum! Het bezorgen van taart vindt in het algemeen plaats kan van maandag t/m zaterdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur. De lekkerste taart kun je online bij gefeliciTAART bestellen en laat je je taart ook door ons bezorgen. Wij bezorgen taart in heel Nederland, m.u.v de Waddeneilanden. Natuurlijk kan er ook een logo, tekst en afbeelding op de taart.


Je favoriete taart online bestellen

Maak het jezelf makkelijk en bestel de lekkerste taart eenvoudig online en laat bezorgen waar en wanneer je maar wilt. Wij werken met gekoelde bezorging, zodat je de bestelde taart altijd vers in huis hebt. Bovendien ideaal om een taart cadeau te doen, waar je als je wenst de taart anoniem kunt laten bezorgen.

Bekijk onze veelgestelde vragen over taart bezorgen >

Valentijn taart bestellen

Verras je liefde met een Valentijn taart

Wil jij op Valentijnsdag iets speciaals doen voor je geliefde? Bij gefeliciTAART kan je in heel Nederland een heerlijke Valentijn taart laten bezorgen. Als je deze verrassing anoniem wilt aanbieden kan dat natuurlijk ook! Al onze traktaties worden met liefde gemaakt. Stuur jij een liefdevolle Valentijns Hart taart of ga je voor een fantastische Valentijn Layer Cake?

Valentijn taart en Valentijn gebak online bestellen

Online bestellen van Valentijn taart kun je eenvoudig op deze website. Je maakt de Valentijn taart nog bijzonderder door een foto of tekst toe te voegen op de taart. Bovendien kun je een tekstkaart toevoegen met een persoonlijke boodschap voor je geliefde. Alle taarten voor Valentijnsdag worden vers bereid en gekoeld bezorgd in heel Nederland. Vandaag een Valentijn taart bestellen, is morgen bezorgen.

Laat een Valentijn taart anoniem bezorgen

Wil je een Valentijn taart cadeau doen en niet laten weten dat jij de afzender bent? Geen probleem! Bij het bestellen van een Valentijn taart kun je zelf bepalen of je wel of geen naam kenbaar wilt maken. Wist je trouwens dat we ook een groot aantal Valentijn lekkernijen hebben die je als brievenbusgeschenk kunt laten versturen? Deze lekkere cadeaus worden door de postbode door de brievenbus bezorgd. Uiteraard in een feestelijke verpakking!

Valentijn taart of gebak voor je zakelijke relaties

Toon je relaties of je personeel jouw waardering en verras heb hen met een heerlijke Valentijn taart. Al het lekkers kan zowel op kantoor als op huisadressen bezorgd worden. En heb je grote aantallen nodig? Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan voor het bestellen van Valentijn taart. Op werkdagen heb je de offerte binnen een uur in huis. 

Bekijk onze Valentijn taart en Valentijn gebak >

Dag van de Slagroom

Wat is de Dag van de Slagroom?De Dag van de Slagroom 2023

Op donderdag 5 januari is het de Dag van de Slagroom 2023. Een dag waarop slagroom centraal staat. Wie is nu niet gek op! Onze bakkers maken dagelijks de lekkerste producten van slagroom. Niet voor niets werd de slagroomtaart van gefeliciTAART.nl als beste beoordeeld door deskundigen. De keuze aan slagroomtaarten is groot en divers. Voor jong en oud hebben we de leukste en lekkerste taart om te bestellen op de Dag van de Slagroom.

Heerlijke slagroomtaarten

Je kunt op de Dag van de Slagroom een slagroomtaart in allerlei formaten en groottes bestellen van 6 tot en met 45 personen. Wil je aan meer dan 45 personen een marsepein taart trakteren dan kun je uiteraard meerdere taarten bestellen. We hebben vierkante, rechthoekige, ronde en schnitt taarten.

Slagroomtaart in vele soorten en maten

In ons assortiment hebben we diverse lekkere slagroomtaarten zoals de Feestelijke slagroomtaart, een rond slagroomtaartje nootjes, een SLAAGroomtaart, een Feest Slagroom schnitt en nog meer.

Slagroomtaart met een logo, afbeelding en tekst

Upload je eigen afbeelding/logo naar onze Plaatjesmaker© of ontwerp je eigen afbeelding in diezelfde Plaatjesmaker, of laat deze speciaal voor jouw gelegenheid door ons ontwerpen. Voeg een foto toe van een bijzonder moment, een jarige of pasgeborene, of laat een passende (eetbare) boodschap achter. Zo is jouw slagroomtaart op de Dag van de Slagroom pas echt persoonlijk. Vier jouw zakelijke succes met een lekkere foto slagroomtaart voor het hele bedrijf.

Heb je wensen voor een slagroomtaart?

Speciale wensen? Glutenvrij, een marsepeinen poppetje op taart of een speciale afbeelding? Bespreek je wensen en we gaan voor je aan de slag op de Dag van de Slagroom. Heb je grote aantallen nodig en wil je een slagroomtaart cadeau geven of je relaties of personeel verrassen op de Dag van de Slagroom? Vraag een offerte aan >

Online een slagroomtaart bestellen op de Dag van de Slagroom

Een slagroomtaart bestellen op de Dag van de Slagroom is heel eenvoudig doordat je stap voor stap je keuzes aan kunt geven. Je bestelt bij ons je taarten voor 10, 20, 30 tot wel 90 personen. Taarten bestellen kan iedere dag en zelfs ’s nachts. Maandag tot en met vrijdag online je taart bestellen is morgen al in huis! En heb je zondag een feest, dan kun je jouw taart zonder problemen op zaterdag laten bezorgen: ook zondag smaakt deze nog als versgebakken. Alle taarten die je bestelt op de Dag van de Slagroom worden vers gebakken door onze eigen bakkers. Ook bij de bezorging wordt de taart gekoeld waardoor deze vers bij jou aankomt.

Verjaardagstaart bestellen

Een verjaardag zonder taart is als een paard zonder staart. Op de meeste verjaardagen wordt er wel een verjaardagstaart geserveerd en is het feest vaak niet compleet zonder deze taart.
Verjaardagstaart bestellen

Verjaardagstaart bestellen?

Een erg bekende en populaire verjaardagstaart is een slagroomtaart, die meestal voorzien is van kaarsjes. Volgens een oude griekse traditie ter ere van de godin Artemis werden er voor haar speciale taarten gebakken in de vorm van een halve maan. De taarten werden voorzien van kaarsen en dan op het altaar gezet. Wanneer de hoofdpriester in 1 keer de kaarsen uitblies dan zou Artemis goed gestemd zijn.

Verjaardagstaart bestellen voor kinderen

Een leuke verjaardagstaart voor kinderen kan je laten versieren met snoep, bijvoorbeeld spekkies. Ook is het leuk om de verjaardagstaart te voorzien van een foto van de jarige met hierbij een tekst. Ook bedrijven kunnen hun verjaardag vieren met een verjaardagstaart door hier bijvoorbeeld een logo op te zetten, en de taart te versieren met hun eigen huisstijl.

Verjaardagstaart: slagroom, marsepein, glutenvrij...

Wat heeft jouw voorkeur; een heerlijke slagroom verjaardagstaart of een verjaardagstaart van marsepein? Bij gefeliciTAART.nl slaag je altijd. Bovendien zijn er speciale glutenvrije verjaardagstaarten beschikbaar. De lekkerste verjaardagstaart kun je online bij gefeliciTAART bestellen. Wij bezorgen in heel Nederland. Vandaag voor 17 uur besteld, is morgen bezorgd op een tijdvak naar keuze.

Verjaardagstaart bestellen met eigen foto en/of tekst

Geef je verjaardagstaart een persoonlijk tintje en bepaal zelf de afbeelding op de taart. Dit is eenvoudig te verzorgen met onze unieke plaatjesmaker. Zo stel je zelf jouw ideale verjaardagstaart samen, die je online kunt bestellen. Wil je meer weten of heb je hulp nodig? Neem gerust contact op, we helpen je graag bij het maken en bestellen van jouw unieke verjaardagstaart.

Verjaardagstaart bestellen voor op kantoor

Heb je regelmatig een verjaardag te vieren op jouw werk en wil je snel en eenvoudig een verjaardagstaart kunnen bestellen voor jarige medewerkers? Dan hebben we voor jou een uitstekende oplossing. Dankzij onze maatwerk oplossingen kun je de beschikking krijgen over een eigen bedrijfspagina, waar je 24/7 verjaardagstaart kunt bestellen. Je selecteert zelf de typen verjaardagstaart, die je kunt voorzien van een logo, foto of tekst. Bovendien zijn er bij grote afname mogelijkheden om een scherpe prijs te krijgen. Vraag eenvoudig een offerte aan voor een verjaardagstaart.

Fototaart

Of het voor een verjaardag, een jubileum of een geboorte is...Met een eetbare foto op de taart wordt je feestgebak echt persoonlijk! Bij gefeliciTAART wordt de foto op de fototaart als enige geprint op een dun laagje witte chocolade. Een andere manier is om de foto op eetbaar papier af te drukken.

Heerlijke fototaart bestellen?Fototaart bestellen

De fototaart kan tegenwoordig helemaal gepersonaliseerd worden met meerdere foto's bij elkaar als een collage. Daarbij kan dan nog een leuke tekst worden geschreven met bijvoorbeeld de naam van de jarige. Om het af te maken, voeg je nog een aantal leuke versieringen toe zoals slingers en ballonnen.

Fototaart bestellen met jouw eigen ontwerp

Je kunt de Fototaart precies maken zoals je wilt. Dit kan gemakkelijk door gebruik te maken van onze eigen Plaatjesmaker, dit is een handige tool op de website waar je, zoals de naam al zegt, je eigen plaatje voor op de fototaart kunt maken.

Als je klaar bent met het ontwerpen van de afbeelding gaan wij er mee aan de slag om ervoor te zorgen de afbeelding zo scherp mogelijk geprint wordt. Door onze printers dagelijks schoon te maken en de eetbare inkt elke dag te testen houden we de kwaliteit van de foto's zo hoog mogelijk. De foto's worden na het printen even te drogen gelegd. Als de print droog is kan het op verse witte chocolade overgedragen worden zodat de print goed zichtbaar is.

Fototaart bestellen met razendsnelle levering

Je kunt snel en eenvoudig een fototaart bestellen op onze website. Op werkdagen voor 17 uur besteld, is de volgende dag bezorgd in heel Nederland. De fototaarten worden dagelijks bereid en door onze chauffeurs bezorgd in het tijdvak dat je bij bestelling kunt kiezen.

Fototaart: slagroomtaart, marsepeintaart en meer

Je kunt op zeer veel taarten en lekkernijen uit uit ons assortiment een foto plaatsen. Vooral het plaatsen van een foto op een slagroomtaart en marsepeintaart is erg populair. Op deze website zie je bij de omschrijving van elke taart of deze voorzien kan worden van een afbeelding. Wil je meer weten over een fototaart? Neem gerust contact met ons op.

De lekkerste fototaart bestellen van Nederland

Behalve de foto op de taart moet de taart zelf natuurlijk ook heerlijk zijn. De fototaart van gefeliciTAART is de mooiste en lekkerste van heel Nederland. Dit blijkt uit de landelijke taartentest van het AD. Met een score van een 9,3 scoort de fototaart van gefeliciTAART het hoogste. De kwaliteit van de taart en van de foto waren beide het hoogst. Met de meest smaakvolle taart van Nederland en de mooiste afdruk daarop. Bekijk onze populairste fototaart >

Vaderdag

Geschiedenis van Vaderdag

Sanora Smart Dodd, afkomstige uit de Verenigde Staten, introduceerde Vaderdag in de plaats Washington. Zij besloot om haar vader, die een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog was, in het zonnetje te zetten, vanwege zijn doorzettingsvermogen, omdat hij er na de dood van zijn vrouw alleen voor gestaan heeft om zijn 6 kinderen op te voeden. Sanora was geïnspireerd door Anna Jarvis die Moederdag geïntroduceerd heeft.
De eerste Vaderdag werd gehouden op 19 juni 1910. De feestdag ter ere van vaders sloeg aan. In 1924 steunde zelfs president Coolidge deze dag, maar daarmee was de dag nog niet officieel. Vaderdag werd officieel erkend toen Nixon president was in 1972.

Betekenis van Vaderdag

Op deze feestdag eren we de vaders, waarbij het vaderschap en het belang van vaders voor de opvoeding en verzorging van hun kinderen wordt gevierd. Bijna over de hele wereld wordt Vaderdag gevierd op de derde zondag van juni, maar niet overal. In België is Vaderdag een week eerder.

Vaderdag in Nederland

Net als veel andere feestdagen uit de VS kwam Vaderdag ook snel ‘overwaaien’ naar Nederland. Zo was er in de jaren 30 veel animo voor deze feestdag echter werd deze dag gehouden in oktober. In 1948 werd besloten om deze dag gelijk te trekken met de VS en werd deze gehouden in juni. De reden hiervoor werd mede ingegeven omdat er al veel feestdagen zijn rond de maand oktober met Sinterklaas en Kerst. Het initiatief voor de datumwijziging van Vaderdag werd genomen door de Nederlandsche Bond van Herenmode Detaillisten die graag 1 lijn wilden trekken met alle andere landen.

Wanneer is het Vaderdag in de komende jaren:

 • 18 juni 2023
 • 16 juni 2024
 • 15 juni 2025
 • 21 juni 2026
 • 20 juni 2027
 • 18 juni 2028
 • 17 juni 2029
 • 16 juni 2030
 • 15 juni 2031
 • 20 juni 2032

Vaderdag bij gefeliciTAART.nl

Bij gefeliciTAART.nl hebben wij ook voor Vaderdag een heerlijk afgestemd Vaderdag assortiment waarmee je je vader kan verwennen.

Lekkernijen voor Vaderdag

Wil jij met Vader je vader verrassen? Bestel dan snel online een lekkere Vaderdag Foto taart, een heerlijke Vaderdag Slagroomtaart, een originele Vaderdag Stropdas Taart en of een Liefdevolle brownie blondie, bij ons en zet hier jouw leukste foto op die jij samen met of van je vader hebt. Alle traktaties worden met liefde gemaakt.

Direct de Vaderdag traktaties bestellen

Bestel je op werkdagen je Vaderdag traktaties voor 17:00 uur en onze bezorger staat de volgende dag al bij jou voor de deur! Altijd iets te vieren! Alle taarten en gebak die je bestelt worden vers gemaakt door onze eigen bakkers, met verse ingrediënten. Ook bij de bezorging wordt de taart gekoeld waardoor deze vers bij jou aankomt.
Moederdag

Geschiedenis van Moederdag

Het komt uit Amerika daar is Anna Jarvis in 1914 met Moederdag begonnen. Zij kwam uit een gezin van elf kinderen. Haar moeder,  Ann Marie Reeves Jarvis, overleed in 1905 op de eerste zondag in mei. Anna bewonderde haar eigen moeder en de rol die moeders in de maatschappij hadden. Zij besloot daarna op de eerste zondag na de dag van het overlijden van haar moeder een ‘General Memorial Day of All Mothers’ te organiseren. Het was toen geen nog officiële feestdag. Dit is haar in 1914 wel gelukt om van Moederdag een officiële feestdag te maken.

Betekenis van Moederdag

Op Moederdag eren we onze moeders en leggen we hen extra in de watten. Moederdag wordt in Nederland op de tweede zondag in mei gevierd. Dit is niet in alle landen het geval. In het England viert men Moederdag namelijk de zondag drie weken voor Pasen. In Spanje viert het men op de eerste zondag van Mei. Het verschilt dus van land tot land, maar Moederdag is in de meeste landen in maart, april of mei.

Moederdag in Nederland

In 1916 kwam Moederdag op initiatief van het Leger des Heils overwaaien naar Nederland maar dat sloeg toen nog niet erg aan. Dat gebeurde wel in 1924 toen namelijk de Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde in Moederdag een mooie aanleiding zag om meer bloemen te kunnen verkopen. En dat lukte toen gelijk ook al. Het was van meet af aan commercieel en dat is niet meer weggegaan. Zo zagen de banketbakkers ook de mogelijkheden van deze feestdag en natuurlijk andere ook. Want de Nederlandsche Banketbakkers Vereeniging introduceerde al snel speciale Moederdag taarten.

Wanneer is het Moederdag in de komende jaren

 • 14 mei 2023
 • 12 mei 2024
 • 11 mei 2025
 • 10 mei 2026
 • 9 mei 2027
 • 14 mei 2028
 • 13 mei 2029
 • 12 mei 2030

 

Moederdag bij gefeliciTAART.nl

Bij gefeliciTAART.nl hebben wij ook voor Moederdag een heerlijk afgestemd Moederdag assortiment waarmee je je moeder kan verwennen.

Lekkernijen voor Moederdag

Wil jij met Moederdag je moeder verrassen? Bestel dan snel online een heerlijke Moederdag taart, lekker Moederdag gebak, een mooi Moederdag boeket en of een Moederdag heliumballon, bij ons en zet hier jouw leukste foto op die jij samen met of van je moeder hebt. Alle traktaties worden met liefde gemaakt.
Direct de traktaties bestellen

Bestel je op werkdagen je Moederdag traktaties voor 17:00 uur en onze chauffeur staat de volgende dag al bij jou voor de deur! Altijd iets te vieren! Alle taarten en gebak die je bestelt worden vers gemaakt door onze eigen bakkers, met verse ingrediënten. Ook bij de bezorging wordt de taart gekoeld waardoor deze vers bij jou aankomt.


Opwarmtips voor oliebollen & appelbeignets

Oudjaarsavond

Oliebollen en appelbeignets zijn lekkernijen natuurlijk onmisbaar op oudjaarsavond en nieuwjaarsdag. Niets is feestelijker dan een schaal met oliebollen en appelbeignets. Ze zijn natuurlijk het lekkerst als ze vers uit de frituurpan komen en nog warm zijn. Maar ze zijn ook de volgende dag nog prima te eten, mits je ze goed opwarmt hiervoor hebben wij de volgende tips opgesteld.

Heteluchtoven

Warm ze op in een voorverwarmde heteluchtoven op 180 graden 4 a 5 minuten.

Magnetron

Warm ze op 10 seconden per stuk op 750 watt.

Airfryer

Warm ze op in een voorverwarmde airfryer op 180 graden 2 a 3 minuten per oliebol.


Of gebruik deze handige kaart van gefeliciTAART.nl


Black Friday

Geschiedenis van Black Friday

Black Friday komt van origine uit de Verenigde Staten (VS) en wordt gevierd 1 dag na Thanksgiving Day dat altijd plaatsvind op de 4de donderdag in de maand november.

In 1869 vond er in de VS een financiële crisis plaats doordat 2 Wall Street beursmannen een samenzwering hadden gemaakt om zoveel mogelijk goud op te kopen en deze met winst door verkopen. De samenzwering kwam uit en werd de zwartste bladzijde destijds in de geschiedenis van Wall Street.

Parade door New York

Winkelketen Macy’s heeft ooit besloten voor Thanksgiving Day een parade door New York te organiseren. Dit met het idee om de winkel(keten) te promoten en om mensen aan te sporen al vroeg hun kerstinkopen te doen. Deze parade wordt op de dag van vandaag nog steeds gehouden.

Black Friday in Nederland

Sinds 2015 zien wij in Nederland dat Black Friday populairder wordt. Dit komt mede doordat het internet gebruik is toegenomen en de grenzen vervagen. Veel winkeliers in Nederland grijpen deze dag en ook Cyber Monday, de maandag na Black Friday, aan om bezoekers te trekken naar hun winkel met mooie scherpe aanbiedingen.

GefeliciTAART.nl en Black Friday

GefeliciTAART.nl doet dit jaar ook mee aan Black Friday zo geven we namelijk op die dag 25% korting op alle kindertaarten. Die 25% korting geldt niet voor de bezorging en producten zoals Kaartje bij Taartje, eigen brief en of afbeelding op de taart etc.

Gebruik de kortingscode: BLACKFRIDAY om van die 25% korting op kindertaarten te profiteren. Alleen vandaag 26 november geldig.