Vandaag besteld, morgen bezorgd mét gratis kaartje in heel NL

Gebak

Gebak is de verzamelnaam voor producten die door bakker in een oven tot stand zijn gekomen. Er zijn 2 soorten gebak: 1. Nat gebak: Dit zijn alle gebaksoorten die als hoofdingrediënt slagroom, banketbakkersroom of crème hebben. Dit gebak wordt meestal versierd met vers fruit of toefjes slagroom. Bekende soorten zijn: Tompouce(tompoes), fruitschelp, slagroomgebakje, hazelnootgebakje en moorkop. 2. Droog gebak: Dit zijn alle andere gebaksoorten en hebben een lagere bewaartijd. Bekende soorten zijn: cake, gevulde koek, pencee, muffins, brownies en rondo's.
Het lekkerste gebak kun je online bij gefeliciTAART bestellen en laat je natuurlijk ook door ons bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland inclusief alle eilanden. Natuurlijk kan er ook een logo tekst of afbeelding op de gebakjes. Wij bezorgen onder andere het volgende gebak: Slagroomgebakjes, fruitschelpen, moorkoppen, kasteeltjes, hazelnootgebakjes, petit fours, appelpunten, chiplatataartjes en nog veel maar. Speciale wensen, ons is niets te gek! Lekker recept: Aardbeientaartjes INGREDIENTEN: Voor de bodem: 1 eetlepel heet water 1 eidooier 1 eiwit 1 zakje vanillesuiker 50 gr suiker 25 gr bloem 1 theelepel citroenrasp 25 gr aardappelmeel bakpoeder Voor de vulling: 1/8 liter slagroom 1 bakje magere kwark van 450 gr 3 blaadjes witte gelatine 2 blaadjes rode gelatine 50 gr suiker 1 blikje aardbeien-vlaaivulling papieren bakvormpjes doosje verse aardbeien BEREIDING: De bodem: Klop de eidooier, het water, desuiker en vanillesuiker lichtgeel tot het romig dik is. Klop daarna het het eiwit stijf. Roer het aardappelmeel, de bloem, het bakpoeder en de citroenrasp door het eiwit. Zet 20 papieren bakvormpjes op een bakplaat, schep in elk bakje een lepel deeg en bak ze 15 minuten In een op 200°C voorverwarmde oven. Laat ze daarna afkoelen. De vulling: Week de gelatine 10 minuten in koud water. Pureer de vlaaivulling en klop de kwark met de suiker los. Klop vervolgens de slagroom met wat suiker stijf. Verwarm een deel van de vlaaivulling in een pannetje en los vevolgens de gelatine hierin op. Roer dan de rest van de vlaaivulling erdoor en voeg het bij de kwark. Spatel de slagroom erdoor. Spuit met een stervormig spuitmondje de bakvormpjes vol en laat de taartjes minstens 2 uur in de koelkast staan. Garneer hierna de taartjes met verse aardbeien en strooi hierover een beetje poedersuiker en klaar is uw lekkernij.