1. chocoladeletters
  2. taart
  3. kindertaart
  4. vlaai
  5. gebak
  6. vegan & more
  7. Madame Cocos
  8. Brownies and Blondies
  9. chocolade
  10. thuis bakken
  11. voor erbij

Bestellen

Hoeveel dagen van te voren moet ik bestellen?
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd. Op zaterdag voor 17.00 uur besteld is maandag bezorgd.
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling verwerkt wordt?
Op maandag t/m zaterdag meestal binnen een uur. Op zondag en op feestdagen zal dit op de eerstvolgende werkdag gebeuren.
Is gefeliciTAART er ook voor particulieren?
TUURLIJK!!
Kan ik ook telefonisch bestellen?
Dit is mogelijk voor geregistreerde zakelijke gebruikers. Wij vragen je om een bevestiging per e-mail.
Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
In de meeste gevallen is het nog mogelijk om de bestelling te wijzigen. Stuur hiervoor een mail naar onze klantenservice met daarin het bestelnummer en de wijziging. Je ontvangt van ons een bevestiging wanneer wij de bestelling gewijzigd hebben. Wanneer wijzigen of annuleren niet meer mogelijk is of als hier kosten aan verbonden zitten zullen wij dit met je overleggen.
Is het mogelijk om de uitstraling van de taart aan te passen?
De decoratie van de taart kan voor grotere aantallen worden aangepast, vraag hiervoor een offerte aan. Je kunt de taart ook personaliseren door te kiezen voor een eigen afbeelding en/of tekst op de taart.
Kan ik een taart dezelfde dag nog laten bezorgen?
Op dit moment is het helaas niet mogelijk om dezelfde dag nog de taart te bezorgen
Kan ik meerdere taarten tegelijk door heel Nederland laten bezorgen?
Dit is geen probleem! Kies tijdens het bestellen voor de optie 'Bezorgadressen opsturen via een Excel invullijst'. Zodra uw bestelling afgerond is ontvangt u van ons een speciaal adressenbestand waarin u de adressen kunt invullen. Deze lijst stuurt u ons per e-mail retour. Wij gaan er voor u mee aan de slag(room)! Je kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen.
Kan ik ook een taart laten bezorgen in België en Duitsland?
Helaas niet. Wij bezorgen onze versproducten in heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Producten die per post verzonden kunnen ook naar België en Duitsland verzonden worden.
Kan ik ook een persoonlijke brief, boek, fles wijn of iets dergelijks bij mijn taart laten leveren?
Dit is uiteraard mogelijk. Neem even contact op met een van onze medewerkers en dan komt alles voor de bakker! We denken graag met u mee :)
Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk onze andere veelgestelde vragen voor meer antwoorden of neem contact op met onze klantenservice.
We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
* Reactietijden gelden tijdens kantooruren

Producten

Hebben jullie ook gelatinevrije taarten?
Absoluut! De Brownie-Truffel-Taart, de Classic-Carrot-Cake en de Grootjes-Appeltaart zijn gelatine vrij.
Hebben jullie ook glutenvrije producten?
Wij bieden verschillende producten aan van Chokbites: een leverancier die 100% veganistisch gebak maakt, met onbewerkte ingrediënten en geproduceerd zonder gluten, tarwe, suiker en soja.
Hebben jullie ook suikervrij gebak?
Wij bieden verschillende producten aan van Chokbites: een leverancier die 100% veganistisch gebak maakt, met onbewerkte ingrediënten en geproduceerd zonder gluten, tarwe, suiker en soja.
Heeft gefeliciTAART ook lactosevrije producten?
Wij bieden verschillende producten aan van Chokbites: een leverancier die 100% veganistisch gebak maakt, met onbewerkte ingrediënten en geproduceerd zonder gluten, tarwe, suiker en soja.
Wordt er gebruik gemaakt van coffeïne of theïne?
Ja, hier wordt alleen gebruik van gemaakt in de Mokkataart.
Wordt er in de producten van gefeliciTAART gewerkt met dierlijke vetten?
Er wordt gebruik gemaakt van dierlijke vetten, maar géén varkensproducten. Kijk voor de exacte ingrediënten op de ingrediëntenlijst per product.
Wordt er varkensgelatine verwerkt in de taarten?
Onze producten zijn vrij van varkensgelatine.
Zijn de slagroomtaarten Halal?
Onze taarten zelf bevatten geen varkensproducten en zijn halal. De eetbare confetti wordt echter gemaakt met een rode kleurstof die niet halal is. Deze vindt u echter alleen op de feest slagroomtaart en feest marsepein taart.
Zit er alcohol verwerkt in de producten van gefeliciTAART?
Nee, er zit geen alcohol verwerkt in onze producten.
Zitten er in de producten ook noten verwerkt?
Ja, in de meeste taarten wel. Echter hebben wij ook gebak zonder noten (kunnen wel sporen bevatten), namelijk de Abrikozenvlaai, de Kersenvlaai, de Appel-Kruimelvlaai en de Verse Vruchtenvlaai.
Hoe kan ik de eetbare print het beste bewaren?
De icing kunt u het beste bewaren in het afgesloten zakje op een koele en droge plaats. De icing is minimaal 6 maanden houdbaar.
Hoe kan ik de eetbare print het beste uitsnijden?
De print kan je het beste uitsnijden met een scherp mesje en een liniaal. Laat het plastic vel onder de icing zitten tijdens het snijden.
Ik krijg de eetbare print niet los van het plastic ondervel, hoe kan ik dit het beste doen?
Leg de icing een minuutje in de vriezer. De icing wordt dan wat harder en kan je deze makkelijk van het plastic ondervel lostrekken.
Op welke ondergrond leg ik de eetbare print?
Leg de icing altijd op een rechte ondergrond, indien mogelijk op de cake zelf, zodat de afbeelding het mooist blijft. Leg de icing zo laat mogelijk op de taart of gebakjes. Icing is gemaakt van suiker en trekt vocht aan waardoor de kleuren kunnen gaan uitlopen.
Zijn de eetbare prints gluten- en notenvrij?
Ja, er zijn geen noten of gluten verwerkt in de eetbare prints

Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk onze andere veelgestelde vragen voor meer antwoorden of neem contact op met onze klantenservice.
We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
* Reactietijden gelden tijdens kantooruren

Prijzen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Je kunt betalen met IDEAL, PayPal of creditcard. Voor zakelijke klanten is er ook een mogelijkheid om op factuur te betalen. Kies je voor betaling op factuur, dan zal onze administratie een aantal checks doorlopen om de betaling op factuur goed te keuren.
Krijg ik een factuur?
Zeker! De factuur ontvang je na bezorging van de bestelling. Deze zal rond 16.30 uur worden toegezonden naar het door jouw opgegeven e-mailadres.
Wat is het betalingstermijn?
Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Mocht er een korting over de totale factuur worden aangeboden, dan is deze alleen geldig indien de factuur binnen 30 dagen wordt voldaan.
Zijn de prijzen inclusief BTW?
Nee, alle prijzen zijn exclusief BTW.
Zijn de prijzen van de taarten inclusief bezorgen?
Nee. Voor een bezorging rekenen wij € 7,50 of € 13,95 (afhankelijk van het bezorgtijdstip) voor ieder adres in heel Nederland.
Kan ik een speciale prijs krijgen wanneer ik grotere aantallen wil bestellen?
Geen probleem! Vraag hiervoor een offerte aan.

Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk onze andere veelgestelde vragen voor meer antwoorden of neem contact op met onze klantenservice.
We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
* Reactietijden gelden tijdens kantooruren

Bezorging

Waar bezorgen jullie?
Wij bezorgen onze versproducten in heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Producten per post kunnen ook naar de waddeneilanden, België en Duitsland worden verzonden.
Kan ik een taart dezelfde dag nog laten bezorgen?
Op dit moment is het helaas niet mogelijk om dezelfde dag nog de taart te bezorgen.
Kan ik meerdere taarten tegelijk door heel Nederland laten bezorgen?
Dit is geen probleem! Kies tijdens het bestellen voor de optie 'Bezorgadressen opsturen via een Excel invullijst'. Zodra je bestelling afgerond is ontvang je van ons een speciaal adressenbestand waarin je de adressen kunt invullen. Deze lijst stuur je ons per e-mail retour. Wij gaan er voor je mee aan de slag(room)!
Hoe laat wordt mijn bestelling bezorgd?
Je kunt tijdens het bestelproces kiezen tussen verschillende tijdsvakken: tussen 08.00 uur en 15.00 uur, tussen 08.00 uur en 11.00 uur en tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Op de dag van bezorging ontvang je een e-mail met het verwachte bezorgmoment. De verwachte bezorgtijd kun je blijven volgen op de track en trace pagina (link in de bevestigingsmail).
Bezorgen jullie ook in België en Duitsland?
Wij kunnen enkel onze producten welke per post verzonden worden verzenden naar België en Duitsland. Dit zijn o.a. onze chocolade producten, brownies en madame cocos producten.
Wat gebeurt er als de ontvanger niet aanwezig is?
Onze chauffeur zal proberen de taart bij de buren te bezorgen. De ontvanger kan zijn taart hier dan ophalen. Indien de buren niet aanwezig zijn, zullen de producten weer worden meegenomen en koel worden bewaard. We zullen de volgende dag de bestelling nogmaals aanbieden. De kosten verbonden aan de nabezorging zullen in rekening worden gebracht aan opdrachtgever. Uiteraard wordt opdrachtgever op de hoogte gebracht en biedt gefeliciTAART.nl tot 16.00 uur de kans het afleveradres te wijzigen of de nalevering tegen te houden. (dit geldt niet voor bezorgingen op zaterdag: deze kunnen niet worden na bezorgd).
Bezorgen jullie ook op zon- en feestdagen?
Wij bezorgen niet op zon- en feestdagen.
Kan ik een tijdstip opgeven voor de bezorging?
Ja, je kunt bij de bezorging kiezen voor verschillende bezorgvensters: Tussen 08.00 en 11.00 uur, 08.00 en 15.00 uur, en 10.00 en 16.00 uur. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo vroeg mogelijk te leveren, echter door verkeersdrukte e.d. kan dit helaas iets uitlopen.
Kan de taart ook anoniem bezorgd worden?
Natuurlijk, geen probleem. Als je een kaartje toevoegt, kan je zelf de afzender aanpassen. Heb je geen kaartje toegevoegd aan de order, neem dan na het bestellen contact op met onze klantenservice.
Bezorgt PostNL de volgende dag al?
Helaas kunnen wij dit niet garanderen. In de meeste gevallen bezorgt PostNL netjes de volgende dag, maar er kan vertraging optreden waardoor de bezorging een dag langer duurt. Annuleren of crediteren is bij vertraging niet mogelijk.
Wat zijn de bezorgkosten?
De bezorging van onze versproducten kost € 7,50 of € 13,95 (afhankelijk van het tijdstip) op ieder adres in heel Nederland! Chocolade bezorging binnen Nederland kost € 7,50 per adres. Chocoladebezorging naar Duitsland en België kost € 12,50 per adres. Wij bezorgen ook brownies en producten van madame cocos per post, de bezorgkosten zijn dan €4,95

Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk onze andere veelgestelde vragen voor meer antwoorden of neem contact op met onze klantenservice.
We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
 * Reactietijden gelden tijdens kantooruren

Klantenservice

Heb je een vraag?

Het snelste antwoord op je vragen vind je in deze categorieën.

Over ons:
Ben je benieuwd naar ons verhaal? Neem dan hier een kijkje.

Afbeelding

In welk formaat kan ik het beste mijn logo of foto aanleveren?
Je kunt uw logo of foto aanleveren in JPG, TIFF, PDF, PSD of EPS.
Kan ik een foto of logo op de taart laten zetten?
Op de meeste producten is dit mogelijk. Je kunt de foto of het logo toevoegen aan uw bestelling.
Kan ik ook meerdere logo's op de taart laten zetten?
Ja natuurlijk. Je kunt in de Plaatjesmaker meerdere logo's uploaden.
Wat moet ik doen als mijn foto of logo te groot is om direct bij mijn bestelling toe te voegen?
Je kunt jouw foto even apart naar ons mailen (tot 15 MB). Vermeld wel even het ordernummer in de mail.
Wordt mijn logo opgeslagen voor toekomstig gebruik?
Dit is mogelijk als je de afbeelding in uw account opslaat. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice zodat wij de afbeelding voor je toevoegen in uw account.
Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk onze andere veelgestelde vragen voor meer antwoorden of neem contact op met onze klantenservice.
We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
 * Reactietijden gelden tijdens kantooruren
 
 

Ook onze website maakt gebruik van cookies. Helaas geen stroopwafels of chocoladekoekjes, maar saaie, functionele en analytische cookies. Met niet-noodzakelijke cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten, klik dan hier en neem een kijkje in onze koektrommel.

Weigeren Accepteren