1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus
Sinds 1995 de nummer 1 in Nederland!
Voor 17 uur besteld, morgen vers bezorgdMet logo, foto en tekstBezorgd in heel NLHet lekkerste cadeau

GESLAAGD

Geslaagd taart

Laat een Geslaagd taart als cadeau bezorgen

Ben je geslaagd of ken je iemand die geslaagd is? Dit kan zijn voor school, training, rijbewijs, zwemdiploma etc. Allereerst harte gefeliciteerd. Zoiets moet natuurlijk gevierd worden. WIj hebben de lekkerste traktaties om dat te vieren. Daarnaast kun je er leuke ballonnen of andere decoraties bij bestellen. De uitslag van de eindexamens voor middelbare scholieren is op woensdag 12 juni 2024. Die dag voor 17 uur een Geslaagd taart online bestellen, is de volgende dag in heel Nederland vers en gekoeld bezorgd en genieten van een heerlijke lekkernij. Ook ideaal als je op een later moment een feestje viert om het behalen van je diploma te vieren.

Geslaagd traktaties bestellen

Ben je geslaagd en wil je trakteren? Of wil je juist de persoon die geslaagd is verrassen en trakteren op wat lekkers? Wij hebben een lekkere Slaagroomtaart voor 8-25 personen, een Slaagroomtaartje voor 6-8 personen, Medaille Chocolade Foto en een Geslaagd Choco Telegram. Kies je favoriete Geslaagd traktatie om online te bestellen. Aan elke bestelling kun je altijd een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Heb je liever wat anders lekkers? Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies je favoriete Geslaagd lekkernij.

Heerlijke Geslaagd chocolade

Iemand feliciteren die geslaagd is? Met chocolade geef je een erg smakelijk en persoonlijk geschenk, waarmee je de ontvanger zeker blij mee maakt. Met ons Geslaagd chocolade telegram heb je ruim voor 7-48 tekens. Heb je al een tekst in gedachten om als chocolade telegram te laten bezorgen? Op werkdagen voor 16 uur Geslaagd chocolade bestellen, betekent dat we je bestelling dezelfde dag nog meegeven aan DHL om te laten bezorgen.

Geslaagd taart bestellen

Kies voor gemak en laat jou Geslaagd taart bezorgen. Of geef een Geslaagd taart cadeau en laat waar dan ook in Nederland bezorgen. Bij het online bestellen van een Geslaagd taart, kun je zelf de bezorgdatum en het tijdvak van bezorging kiezen. Op werkdagen voor 17 uur besteld, betekent de volgende dag bezorgd. Elke taart wordt dagelijks vers bereid en met gekoeld transport in heel Nederland bezorgd.