1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. EK
 5. GESLAAGD
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Over

Sinds 1995 dé taarten webshop van Nederland

gefeliciTAART.nl is dé online banketbakkerij van Nederland. Vanuit onze centrale bakkerij in Amsterdam bakken onze banketbakkers elke dag de lekkerste verse taarten en maken wij overal in het land mensen blij met heerlijke traktaties.

Of het nu gaat om een felicitatie, traktatie, bedankje, iemand succes wensen, de geboorte van een kind, een blijk van waardering, de introductie van een nieuw product, een lekker relatiegeschenk, of gewoon lekker voor jezelf; met gefeliciTAART.nl is er altijd iets te vieren.

Van 300 kleine naar één grote bakkerij

gefeliciTAART.nl maakt al sinds 1990 de lekkerste taarten. Het begon met het maken van appeltaarten voor de horeca in Haarlem en omstreken. Maar al snel was de vraag groter dan alleen Haarlem en wilde het hele land deze lekkere appeltaarten bestellen. In 1995 maakte gefeliciTAART als één van de eerste de stap naar het internet. Hierdoor werd de vraag al snel nog veel groter. Om dit voor elkaar te krijgen, ging gefeliciTAART.nl samenwerken met 300 bakkers in heel Nederland. Het resultaat was een afzet door het hele land, maar de keerzijde was dat we onmogelijk grip konden houden op de kwaliteit. Daarom werd in 2012 de overstap gemaakt naar één grote bakkerij, gevestigd in Amsterdam, waardoor uitstekende kwaliteit kon worden gegarandeerd.

Inmiddels is het assortiment veel breder dan alleen taart. Zo behoren onder meer brownies, chocolade, vlaai, donuts, muffins, oliebollen en nog veel meer lekkernijen tot het assortiment.
"Als de reden van bestellen een verjaardag was, werd bij het afhalen altijd gefeliciTAART geroepen"

Onze logo's

Sinds 1995 hebben we ons logo al een aantal keer vernieuwd. In augustus 2023 hebben we de nieuwste versie geïntroduceerd.
Hieronder zie je de transformatie van de afgelopen jaren.

Onze bestelbus door de jaren heen

We bezorgden alle taarten eerst zelf bij zakelijke en particuliere klanten in onze knalgele bestelbus.
Gezien het enorme aantal taarten dat dagelijks besteld wordt, is de bezorging tegenwoordig uitbesteed aan een externe partij die gespecialiseerd is in landelijke gekoelde bezorging. Van maandag t/m zaterdag bezorgen zij in heel Nederland (excl. de Waddeneilanden). Op werkdagen voor 17 uur bestellen, betekent dat er de volgende dag al bezorgd kan worden!

Persoonlijk contact

Alle bestellingen komen bij ons binnen op het kantoor van gefeliciTAART.nl in Nieuw-Vennep. Hier worden alle vragen beantwoord via telefoon, chat, e-mail en WhatsApp en wordt er persoonlijk advies gegeven. Bovendien zorgen we ervoor dat je tijdens kantoortijden al binnen een uur na aanvraag een offerte ontvangt.

Wij hebben voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie. Ons enthousiaste team van bakkers en bezorgers zorgt er elke dag voor dat het door jouw bestelde product met veel aandacht en zorg gemaakt wordt en op het juiste moment op de juiste locatie wordt bezorgd. Heb je speciale wensen, neem dan even contact met ons op. Ook kun je direct online taart bestellen.