1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. taart
  5. kindertaart
  6. gebak
  7. vegan & glutenvrij
  8. brownies
  9. eetbare prints
  10. brievenbus cadeaus
Sinds 1995 de nummer 1 in Nederland!
Voor 17 uur besteld, morgen vers bezorgdMet logo, foto en tekstBezorgd in heel NLHet lekkerste cadeau

KONINGSDAG

Taart Koningsdag bestellen

Heerlijke taart voor Koningsdag

De lekkerste traktaties kan je weer online bestellen voor Koningsdag. We hebben onze gebakjes en taarten weer versierd met kroontjes en vlaggetjes, maar je kan ook zelf je eigen afbeelding maken in onze Plaatjesmaker. Op de verjaardag van onze Koning daar mag een taart niet ontbreken. Kies een lekkere slagroomtaart, een sloffentaart met daarop de kleuren van de Nederlandse vlag of een heerlijke Koningsdag Layer Cake. Voor iedereen een heerlijke taart, die dagelijks vers wordt bereid en in heel Nederland wordt bezorgd.

Koningsdag gebak bestellen

Heb je meer zin in gebak op Koningsdag, dan ben je bij ons uiteraard ook aan het goede adres. Onze gebakjes worden vers gemaakt en we hebben veel variatie. Zo hebben we donuts, moorkoppen, petitfours en uiteraard tompoucen. Op diverse Koningsdag traktaties kun je ook zelf een afbeelding en/of tekst plaatsen. Deze voeg je zelf toe in de Plaatjesmaker gedurende de bestelling. Ook kun je hier meerdere logo's uploaden zodat je, als je dat wilt, meerdere logo's op een taart kunt plaatsen. Welk Koningsdag gebak ben jij van plan om te bestellen?

Direct online Koningsdag taart bestellen

Bestel je op werkdagen je Koningsdag traktaties voor 17:00 uur en onze chauffeur staat de volgende dag al bij jou voor de deur! Alle taarten en gebak die je bestelt, worden vers gemaakt door onze eigen bakkers, met verse ingrediënten. Ook bij de bezorging wordt de taart gekoeld, waardoor deze vers bij jou aankomt. Natuurlijk kun je de taart ook bij iemand anders als cadeau laten bezorgen. Dit op zowel huisadressen als bedrijfsadressen in heel Nederland.