1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus
Sinds 1995 de nummer 1 in Nederland!
Voor 17 uur besteld, morgen vers bezorgdMet logo, foto en tekstBezorgd in heel NLHet lekkerste cadeau

Moederdag taart

Moederdagtaart

Taart voor Moederdag

Dit is de dag waarbij moeders van alle zorgtaken worden ontheven. Ook kun je op deze dag je moeder op wat lekkers trakteren. Wat te denken van een lekkere taart die je mooi versierd kan laten bezorgen en of je neemt hem zelf mee. Welke Moederdagtaart ga jij bestellen voor Moederdag op 14 mei?

Feestelijke Moederdagtaart

We hebben dit jaar ook weer heerlijke en prachtige Moederdagtaart in ons assortiment. Wat te denken van Moederdag Slagroomtaart of een Moederdag Hart Marsepeintaart of een Moederdag Layer Cake. Voor elke moeder een taart die aan zal spreken!

 

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Bij elke traktatie kan je een lieve mooie boodschap voor je moeder op een kaartje schrijven die mee bezorgd zal worden met de bestelde lekkernij. Bovendien kun je op veel moederdagtaart een eigen afbeelding en tekst toevoegen, waarmee je jouw cadeau een uniek en persoonlijk karakter geeft.

Direct moederdagtaart bestellen

Op werkdagen besteld voor 17:00 uur? Dan staat onze chauffeur de volgende dag al bij jou voor de deur! gefeliciTAART.nl er is altijd iets te vieren! Alle taarten en gebak die je bestelt, worden vers gemaakt door onze eigen bakkers. Al onze taarten en gebak worden gekoeld bezorgd, waardoor deze vers bij jou aankomt.