1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. KONINGSDAG
 5. MOEDERDAG
 6. DAG V/D ZORG
 7. taart
 8. kindertaart
 9. gebak
 10. vegan & glutenvrij
 11. brownies
 12. eetbare prints
 13. brievenbus cadeaus

Bavarois gebak

Ons assortiment gesorteerd gebak betaat uit vijf vertrouwde klassiekers: vruchtenschelp, moorkop, schuimgebak, slagroompunt en oma's appeltpunt aangevuld met de Bavarois Selectie.

De bavarois selectie is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals puur fruitsap en pure chocolade. Deze geven het gebak meer smaak. De bavaroisselectie bestaat uit 5 smaken:

Sinaasappel
Een heerlijk fris gebakje van een luchtige bavaoirs op basis van yoghurt met een compote van sinaasappel. De zachte yoghurt vormt een mooie balans met de herkenbare sinaasappelfracties.

Framboos
Een echt zomers gevoel krijg je als je dit bavarois gebakje proeft op basis van puur frambozensap. Zoet, fris en heerlijk fruitig. Hier word je echt vrolijk van.

Mango/Paassievrucht
Een delicate melange van passievrucht en mango zit in dit vorlijke bavarois gebakje. De heerlijk sappige en tropische passievrucht met een ietwat zure smaaks past perfect bij de friszoete smaak van de mango.

Chocolade
Een rijke en intense chocolade smaak. Dit bavarois gebakje is gemaakt van de fijnste pure Belgische chocolade die heelrijk smelt op de tong. De uitgebalanceerde bittere cocaosmaak van gerooste cacaobonen is een waar genot.

Tiramisu
Luchtig en romig van smaak. Dit van oorsprong Italiaans gebak is opgebouwd uit een onderlaag van in sterke koffie gedrenkte lange vingers. Daar bovenop zit een bavaroismengsel van slagroom en koffie.