1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. KONINGSDAG
 5. MOEDERDAG
 6. DAG V/D ZORG
 7. taart
 8. kindertaart
 9. gebak
 10. vegan & glutenvrij
 11. brownies
 12. eetbare prints
 13. brievenbus cadeaus

Dag van de Slagroomtaart

Op vrijdag 5 januari 2024 is het de Dag van de Slagroom. 

Wat is de Dag van de Slagroom?Dag van de Slagroom

Op vrijdag 5 januari is het de Dag van de Slagroom 2024. Een dag waarop slagroom centraal staat. Wie is nu niet gek op! Onze bakkers maken dagelijks de lekkerste producten van slagroom. Niet voor niets werd de slagroomtaart van gefeliciTAART.nl als beste beoordeeld door deskundigen. De keuze aan slagroomtaarten is groot en divers. Voor jong en oud hebben we de leukste en lekkerste taart om te bestellen op de Dag van de Slagroom.

Heerlijke slagroomtaarten

Je kunt op de Dag van de Slagroom een slagroomtaart in allerlei formaten en groottes bestellen van 6 tot en met 45 personen. Wil je aan meer dan 45 personen een marsepein taart trakteren dan kun je uiteraard meerdere taarten bestellen. We hebben vierkante, rechthoekige, ronde en schnitt taarten.

Slagroomtaart in vele soorten en maten

In ons assortiment hebben we diverse lekkere slagroomtaarten zoals de Feestelijke slagroomtaart, een rond slagroomtaartje nootjes, een SLAAGroomtaart, een Feest Slagroom schnitt en nog meer.

 

Online een slagroomtaart bestellen op de Dag van de Slagroom 2024

Een slagroomtaart bestellen op de Dag van de Slagroom is heel eenvoudig doordat je stap voor stap je keuzes aan kunt geven. Je bestelt bij ons je taarten voor 10, 20, 30 tot wel 45 personen. Taarten bestellen kan iedere dag en zelfs ’s nachts. Maandag tot en met vrijdag online je taart bestellen is morgen al in huis! En heb je zondag een feest, dan kun je jouw taart zonder problemen op zaterdag laten bezorgen: ook zondag smaakt deze nog als versgebakken. Alle taarten die je bestelt op de Dag van de Slagroom worden vers gebakken door onze eigen bakkers. Ook bij de bezorging wordt de taart gekoeld waardoor deze vers bij jou aankomt.

Slagroomtaart met een logo, afbeelding en tekst

Upload je eigen afbeelding/logo naar onze Plaatjesmaker© of ontwerp je eigen afbeelding in diezelfde Plaatjesmaker, of laat deze speciaal voor jouw gelegenheid door ons ontwerpen. Voeg een foto toe van een bijzonder moment, een jarige of pasgeborene, of laat een passende (eetbare) boodschap achter. Zo is jouw slagroomtaart op de Dag van de Slagroom 2024 pas echt persoonlijk. Vier jouw zakelijke succes met een lekkere foto slagroomtaart voor het hele bedrijf.

Heb je wensen voor een slagroomtaart?

Speciale wensen? Glutenvrij, een marsepeinen poppetje op taart of een speciale afbeelding? Bespreek je wensen en we gaan voor je aan de slag op de Dag van de Slagroom. Heb je grote aantallen nodig en wil je een slagroomtaart cadeau geven of je relaties of personeel verrassen op de Dag van de Slagroom? Vraag een offerte aan >