1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. PASEN
  5. taart
  6. kindertaart
  7. gebak
  8. vegan & glutenvrij
  9. brownies
  10. eetbare prints
  11. brievenbus cadeaus

Eetbare print bestellen

Een eetbare print bestellen: alles wat je moet weten

Heb je ooit nagedacht over het bestellen van een eetbare print voor jouw taart of cupcakes? Het kan eenEetbare print geweldige manier zijn om een persoonlijk tintje toe te voegen aan jouw gebak. Maar voordat je een bestelling plaatst, zijn er enkele dingen die je moet weten om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten krijgt.

Bekijk alle eetbare prints


Wat is een eetbare print?

Een eetbare print is een afbeelding die is afgedrukt op een eetbaar materiaal zoals fondant, frosting of ouwel. De afbeelding wordt afgedrukt met speciale eetbare inkt en kan alles zijn, van een foto tot een bedrijfslogo. De prints kunnen worden gebruikt op taarten, cupcakes, koekjes en zelfs op chocolade. Je kunt in vier vormen een eetbare print online bestellen:

Hoe bestel je een eetbare print?

Het bestellen van een eetbare print is eenvoudig. Je kunt eenvoudig een print online bestellen. Je hoeft alleen maar de afbeelding te uploaden die je wilt afdrukken en de grootte en vorm van de print te kiezen die bij jouw gebak past. Op werkdagen voor 17 uur een eetbare print bestellen, betekent dat de print dezelfde dag nog verstuurd wordt. Grote kans dat de postbode de volgende dag al langs komt op de bestelde eetbare print te bezorgen. En heb je een groot aantal eetbare prints nodig? Vraag een offerte aan, die je op werkdagen binnen een uur ontvangt.

Hoe breng je een eetbare print aan?

Het aanbrengen van een eetbare print op een taart of cupcakes is vrij eenvoudig. Als de print op fondant of ouwel is afgedrukt, snijd je gewoon de print uit en leg je deze op het gebak. Als de print op frosting is afgedrukt, plaats je de print voorzichtig op de frosting en druk je deze zachtjes aan om hem op zijn plaats te houden. Het is een goed idee om de print zo dicht mogelijk bij de tijd van serveren aan te brengen om te voorkomen dat deze vervaagt of uitdroogt.

Wat zijn de voordelen van een eetbare print?

Het bestellen van een eetbare print voor jouw gebak heeft vele voordelen. Het voegt een persoonlijk tintje toe aan jouw gebak en maakt het geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een babyshower of een bedrijfsevenement. Het is ook een geweldige manier om indruk te maken op gasten en een professionele uitstraling te geven aan jouw gebak. En het beste van alles is dat het eenvoudig is om een eetbare print te bestellen en aan te brengen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde decoraties.

Een eetbare print is een geweldige manier om jouw gebak een persoonlijk tintje te geven en indruk te maken op jouw gasten. Het bestellen van een eetbare print is eenvoudig en het aanbrengen ervan is ook niet moeilijk. Als je op zoek bent naar een manier om jouw gebak te verfraaien voor een speciale gelegenheid, overweeg dan om een eetbare print te bestellen.

 Bekijk alle eetbare prints