1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Geboorte taart bestellen & bezorgen

Bij een geboorte is het gebruikelijk om op beschuit met muisjes te trakteren. gefeliciTAART heeft hiervoor een speciale geboortetaart ontwikkeld en lijkt deze op een MEGA beschuit met muisjes.

Geboorte taart en veganisten: wist je dat de rode kleurstof (karmozijn) die gebruikt wordt voor het maken van roze muisjes gemaakt wordt van een dierlijk product? De kleurstof karmozijn wordt gemaakt van gedroogde achterlijfjes van volwassen schildluizen en is dit theoretisch dus niet geschikt voor veganisten. De lekkerste geboorte taart kun je online bij gefeliciTAART bestellen en laat je door ons bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Op werkdagen voor 17 uur besteld, is de volgende dag vers en gekoeld bezorgd.

Bekijk alle geboortetaart >

Natuurlijk kan er ook een logo, tekst of afbeelding op de taart en kan de taart altijd voorzien worden van een kaartje. Daarnaast beschikken we over speciale fototaart bij de geboorte van een meisje en een fototaart bij de geboorte van een jongen. Erg leuk om als ouders te trakteren of om juist cadeau te geven aan de ouders.

Bekijk alle geboorte taart >