1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. EK
 5. GESLAAGD
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Geboorte traktatie bestellen

Welkom in de wondere wereld van geboorte traktaties! Of het nu een jongen of een meisje is, een geboorte isGeboorte traktatie altijd een bijzondere gelegenheid. Wat is er nou mooier dan dit te vieren met een heerlijke traktatie voor familie, vrienden, kennissen of collega's? Onze geboorte traktaties zijn met liefde en zorgvuldigheid gemaakt. Of het nu gaat om roze of blauwe cupcakes, donuts of speciale taartjes. Het kan allemaal. Onze traktaties zijn niet alleen heerlijk om te eten, maar ook nog eens prachtig om te zien. Het zijn echte eyecatchers op elke geboorte- of babyshowerfeest. Met onze geboorte traktaties zul je gegarandeerd de harten van je gasten veroveren. En wat is er nou mooier dan het delen van zo'n bijzonder moment met de mensen die het dichtst bij je staan? Bestel nu onze geboorte traktaties en maak jouw feest onvergetelijk!

Wat is jouw favoriete geboorte traktatie?

1. Geboorte traktatie: feestelijke geboorte taart
Kies je favoriete taart, zoals met slagroom of marsepein. In alle gevallen feestelijk gedecoreerd en bij veel taarten is er  de optie om jouw eigen foto en tekst te plaatsen op de geboorte traktatie. De geboorte taart is verkrijgbaar voor 12 personen.

Bekijk geboorte taart >

2. Geboorte traktatie: kleurrijke cupcakes
Met onze speciale geboorte cupcakes, verkrijgbaar in meerdere formaten kleuren, heb je een lekkere geboorte traktatie die je handig kunt uitdelen. De mini cupcakes zijn verkrijgbaar per 12 stuks. 

Bekijk geboorte cupcakes >

3. Geboorte traktatie: brievenbus brownies
Iemand verrassen met een geboorte traktatie doe je met deze populaire brownies in roze of blauwe kleur. De brownies worden per 6 stuks in een feestelijke verpakking bezorgd door de postbode. Je kunt altijd een kaartje toevoegen met jouw persoonlijke tekst voor de ontvanger.

Bekijk geboorte brownies >

Maar er is meer! Wat te denken van speciale geboorte vlaai of geboorte donuts. Stuk voor stuk geboorte trakaties waar je prima mee voor de dag kunt komen. Als je vragen hebt of wel wel advies kunt gebruiken bij het kiezen van je favoriete geboorte traktatie helpen we je natuurlijk graag. Neem gerust contact op voor vragen en advies. En als je een groot aantal geboorte traktaties nodig hebt, adviseren we je om een offerte aan te vragen. Deze ontvang je op werkdagen binnen een uur in je mailbox.

Geboorte traktatie bestellen en bezorgen

Een geboorte traktatie bestellen is snel en eenvoudig geregeld. Op werkdagen voor 17 uur een geboorte taart of andere lekkernij bestellen, betekent de volgende dag in heel Nederland gekoeld bezorgd. Je kunt bij bestellen van de geboorte traktatie zelf het bezorgadres, bezorgdatum en het tijdvak van verzending kiezen. Alle geboorte traktaties worden dagelijks vers bereid. Je bent dus verzekerd van een heerlijke traktatie, die prima in de smaak zal vallen bij familie, vrienden, kennissen en collega's.

Kies je favoriete geboorte traktatie >