1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. taart
  5. kindertaart
  6. gebak
  7. vegan & glutenvrij
  8. brownies
  9. eetbare prints
  10. brievenbus cadeaus

jouw ideale taart bestellen

Tips om de perfecte taart te bestellenTaarten bestellen

Het bestellen van een taart kan een uitdaging zijn. Met zoveel verschillende smaken, maten en ontwerpen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te beslissen wat de beste optie is. In deze blog geven we je vijf handige tips om de perfecte taart te bestellen die voldoet aan je wensen en die zeker in de smaak gaat vallen.

Tip 1: bepaal het viermoment

Als je een taart bestelt, is het belangrijk om rekening te houden met het viermoment. Voor een verjaardag kun je bijvoorbeeld een themataart kiezen, terwijl je voor een bruiloft misschien een elegantere taart wilt hebben. Bedenk voor welke gelegenheid je de taart bestelt en kies op basis daarvan het ontwerp en de smaak. Taart bestellen is niet alleen mogelijk voor feestjes thuis, maar natuurlijk ook uitstekend mogelijk op je werk. Dit als er iets te vieren is of al geschenk aan klanten of relaties.

Tip 2: kies de juiste smaak

De smaak van de taart is natuurlijk ook heel belangrijk. Wil je een klassieke slagroomtaart of marsepeintaart, of ga je liever voor een meer exotische smaak zoals mango of passievrucht? Bedenk wat de favoriete smaak van de persoon is voor wie je de taart bestelt, en kies op basis daarvan de juiste smaak. De mogelijkheden zijn ongekend. Ook als je vegan of glutenvrije taarten wilt bestellen, ben je aan het juiste adres.


Tip 3: kies de juiste maat

De grootte van de taart is ook belangrijk. Als je een taart bestelt voor een klein feestje, heb je natuurlijk geen enorme taart nodig. Maar als je een grote groep mensen verwacht, is het belangrijk om een taart te bestellen die groot genoeg is. Kijk goed bij jouw favoriete taart voor hoeveel personen de taart bestemd is. Onze medewerkers adviseren je graag bij het bepalen van het ideale formaat taart om te bestellen.

Tip 4: voeg een eigen ontwerp en/of een kaartje toe

Wil je de taart een uniek en persoonlijk karakter geven? Bij zeer veel taarten kun je een eigen ontwerp verzorgen en de taart voozien van een logo, afbeelding en/of tekst. En is de taart die je wilt bestellen bestemd om bij iemand anders te laten bezorgen, kun je altijd een kaartje meesturen met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Hierdoor kun je altijd een taart als persoonlijk geschenk laten bezorgen.

Tip 5: Laat bezorgen op het gewenste moment

Als je een taart bestelt, is het belangrijk om rekening te houden met de bezorging. Wil je de taart laten bezorgen op een specifieke locatie en op een specifieke tijd? Bij het online bestellen van jouw favoriete taart kun je eenvoudig de gewenste bezorgdatum en het tijdvak van bezorging kiezen. Snel een taart laten bezorgen? Op werkdagen voor 17 uur besteld, is de volgende dag in heel Nederland vers en gekoeld bezorgd.

Door rekening te houden met deze vijf tips kun je de perfecte taart bestellen voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeestje, bruiloft of ander evenement hebt, met de juiste taart maak je er een succes van.  Als je vragen hebt of advies wenst te ontvangen, kun je natuurlijk altijd contact opnemen. We helpen je graag bij het zoeken naar en bestellen van jouw ideale taart.

Start met taart bestellen