1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. KONINGSDAG
 5. MOEDERDAG
 6. DAG V/D ZORG
 7. taart
 8. kindertaart
 9. gebak
 10. vegan & glutenvrij
 11. brownies
 12. eetbare prints
 13. brievenbus cadeaus

Nieuwjaarsborrel

Traktaties op een NieuwjaarsborrelNieuwjaarsborrel

Ga jij binnenkort thuis of op je werk een nieuwjaarsborrel organiseren en ben je op zoek naar lekkernijen? Dan ben je bij gefeliciTAART.nl aan het juiste adres. We hebben de lekkerste Oud & Nieuw traktaties
om aan je gasten uit te delen, waaronder natuurlijk heerlijke taart, cupcakes, versie oliebollen en appelbeignets en nog veel meer. Dagelijks vers bereid en razendsnel bezorgd in heel Nederland.

Verse Oliebollen en Appelbeignets bestellen

Wat natuurlijk niet mag ontbreken op een Nieuwjaarsborrel zijn verse oliebollen en appelbeignets. Of het nu gaat om oliebollen met of zonder krenten, of misschien wel met chocolade; geen probleem, bij ons kun je het eenvoudig online bestellen. Heb je graag zowel oliebollen als appelbeignets op de Nieuwjaarsborrel, is het combinatiepakket hiervoor prima geschikt. Trouwens ook leuk om als cadeau te laten bezorgen, samen met een kaartje met jouw nieuwjaarswens.

Bestel online voor een Nieuwjaarsborrel

Wil je stress vermijden en lange rijen voorkomen, dan is online bestellen de ideale oplossing. Zodra de datum van je Nieuwjaarsborrel bekend is, kun je bij online bestelling de gewenste bezorgdag selecteren. Je hebt dan altijd verse taart en/of oliebollen in huis. Last minute bestellen voor een Nieuwjaarsborrel? Op werkdagen voor 17 uur online taart of wat anders lekkers bestellen, betekent de volgende dag bezorgd.

Welke taart op een Nieuwjaarsborrel?

Iets te vieren? Dan mag taart natuurlijk niet ontbreken! Of het nu gaat om slagroomtaart, petit fours, vlaai, cupcakes of marsepeintaart. Je vindt allerlei speciale lekkernijen voor op een Nieuwjaarsborrel in ons Oud & Nieuw assortiment. Het leuke is dat je deze kunt voorzien van een logo, afbeelding en/of tekst, wat je traktatie nog unieker en feestelijker maakt. Wat ook leuk is, om een van deze lekkernijen als cadeau te laten bezorgen, samen met een kaartje of brief met jouw tekst.

De lekkerste Oliebollen laten bezorgen

Vind je die lange rijen bij een kraam of de plaatselijke bakker ook altijd zo’n gedoe? Maak het jezelf makkelijk en ga online oliebollen bestellen voor de Nieuwjaarsborrel en laat bezorgen waar en wanneer je maar wilt. Al onze lekkernijen worden met gekoelde bezorging afgeleverd in heel Nederland. Alvast veel plezier op de Nieuwjaarsborrel!