1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. taart
 5. kindertaart
 6. gebak
 7. vegan & glutenvrij
 8. brownies
 9. eetbare prints
 10. brievenbus cadeaus

Taart bestellen

De lekkerste taart kun je online bij gefeliciTAART bestellen en laten bezorgen in heel Nederland inclusief alle eilanden. Natuurlijk kan er ook een logo tekst of afbeelding op de taarten.


Online Taart bestellen gaat heel eenvoudig bij gefeliciTAART.nl:

 1. Kies je favoriete taart en voeg als je wilt logo, afbeelding en/of tekst toe
 2. Voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap
 3. Geef de afleverdatum en afleveradres van deze taart op
 4. Login of maak een account aan; je kan ook als gast online taart bestellen
 5. Reken de taart af via iDEAL of Creditcard (zakelijk op factuur)
 6. Jouw taart komt voor de bakker en wordt vers en gekoeld bezorgd
Kies een taart om te bestellen >


Eenvoudig online taarten bestellen

De lekkerste taart kun je online bij gefeliciTAART bestellen en bezorgen. Wij bezorgen taart in heel Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Natuurlijk kan er ook een logo, tekst of afbeelding op de taart en wordt de taart altijd voorzien van een kaartje. Online taarten bestellen kan voor elk viermoment of gewoon om jezelf en/of mensen uit je omgeving te verwennen. Weet je al welke taart je wilt bestellen? Ben je een liefhebber van slagroomtaart, heb je liever marsepeintaart of is een appeltaart jouw favoriet? Bij gefeliciTAART.nl slaag je altijd voor het bestellen van de lekkerste taart.

De lekkerste slagroomtaart van Nederland bestel je online bij gefeliciTAART.nl. In de taartentest van het Algemeen Dagblad kwam onze slagroomtaart het beste uit de test met maar liefst een 9.3 score! Naast de slagroomtaart hebben we nog een heleboel andere lekkere traktaties die je kunt bestellen. We hebben veel verschillende soorten gebak die je gemakkelijk kunt uitdelen op het werk of thuis. Maar ook ideaal om in te zetten als relatiegeschenk. Het lekkerste cadeau om je klanten en relaties te verrassen!