I.v.m ons bedrijfsfeest is op 31 mei de uiterste besteltijd 15.00 uur voor bezorging de volgende dag.
 1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bezorgen

Een taart laat u natuurlijk door gefeliciTAART bezorgen. Het bezorgen van taarten gebeurd meestal met gekoeld vervoer. Een taart kan men niet per post bezorgen omdat een taart veel te kwetsbaar is.

Taart bezorgen door heel NederlandTaart bezorgen

Heb je binnenkort thuis of je werk iets te vieren? Of wil je iemand verrassen en een heerlijke taart laten bezorgen? Dan ben je bij gefeliciTAART.nl aan het juiste adres. Taart bezorgen kan zes dagen per week. Je bepaalt bij online bestellen van een taart zelf op welke dag en tijdvak je de taart wilt laten bezorgen. Vervolgens wordt je bestelling door onze chauffeurs gekoeld bezorgd.
Meer info over taart bezorgen


Taart en gebak bezorgen op adressen naar keuze

Of je nu 1 taart wilt laten bezorgen of 1000, het komt voor de bakker! Bij het online bestellen van een taart kun je gelijk een adressenbestand toevoegen met alle bezorgadressen. We bezorgen taart op zowel huisadressen als op bedrijfsadressen. Wil je een persoonlijk tintje toevoegen aan de bezorging? Voeg dan een tekstkaart toe met een boodschap voor de ontvanger. Het lekkerste cadeau om bezorgd te krijgen!

Voor welk viermoment wil jij taart laten bezorgen?

Laat een een taart bezorgen ter ere van een verjaardag of jubileum! Het bezorgen van taart vindt in het algemeen plaats kan van maandag t/m zaterdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur. De lekkerste taart kun je online bij gefeliciTAART bestellen en laat je je taart ook door ons bezorgen. Wij bezorgen taart in heel Nederland, m.u.v de Waddeneilanden. Natuurlijk kan er ook een logo, tekst en afbeelding op de taart.


Je favoriete taart en gebak online bestellen

Maak het jezelf makkelijk en bestel de lekkerste taart eenvoudig online en laat bezorgen waar en wanneer je maar wilt. Wij werken met gekoelde bezorging, zodat je de bestelde taart altijd vers in huis hebt. Bovendien ideaal om een taart cadeau te doen, waarbij je de taart als je wilt ook anoniem kunt laten bezorgen. Ervaar het gemak om jouw favoriete taart te laten bezorgen. Taart bezorgen is het hele jaar mogelijk van maandag tot en met zaterdag binnen een tijdvak dat je zelf kunt kiezen.

Heerlijke taart bezorgen

Onze taarten worden dagelijks vers bereid en snel bezorgd rechtstreeks bij je thuis of op je werk. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een andere gelegenheid, wij hebben de perfecte taart voor elk viermoment. Onze taarten zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan smaken en ontwerpen, waaronder glutenvrij. Bestel vandaag nog en laat ons de taart over in Nederland bezorgen waar en wanneer je wilt. Erg handig om de taart thuis of op je werk te laten bezorgen op een datum en tijdvak dat je zelf kunt bepalen.

Meer info over taart bezorgen