1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Trakteren op werk

Wat ga jij trakteren op je werk?Trakteren op werk


Werk is voor velen een belangrijk onderdeel van het leven. Het is de plek waar we veel tijd doorbrengen en waar we ons talent en vaardigheden inzetten om bij te dragen aan de organisatie. Het is dan ook niet vreemd dat we af en toe een traktatie willen geven om onze waardering te tonen voor onze collega's. Of het nu gaat om een verjaardag, een afscheid, een jubileum of gewoon omdat het een goede dag is, trakteren op werk is altijd een goed idee.

Wat kun je kiezen als traktatie werk?

Trakteren op je werk kan op allerlei manieren. Een van de lekkerste traktaties voor collega's is heerlijke taart of gebak. Op een groot deel van deze traktaties voor op je werk kun je een eigen afbeelding en/of tekst toevoegen, waarmee je jouw traktatie een persoonlijke touch geeft. Taart en gebak kun je eenvoudig online bestellen om te trakteren op je werk. Je kunt kiezen uit vele formaten en smaken, waarbij er altijd geldt; op werkdagen voor 17 uur taart bestellen, betekent de volgende dag in heel Nederland vers en gekoeld bezorgd. Hoe makkelijk is het om geen omkijken te hebben naar het halen van een traktatie voor je werk en dit te later bezorgen op de dag en tijdvak naar keuze.

Taart bestellen traktatie werk >

Traktatie bij afscheid werk

Zoek je een traktatie bij het afscheid van je werk en wil je je collega's bedanken met wat lekkers? In ons assortiment vind je tal van feestelijke traktaties om uit te delen bij het afscheid van je werk. Je kunt onder meer het volgende trakteren op je werk; brownies, donuts, petit fours, cupcakes en tompoucen. Een traktatie bij afscheid werk kun je eenvoudig online laten bestellen in elk wenselijk aantal en op je werk laten bezorgen. Met welke traktatie kun jij je collega's verrassen?

Gebak bestellen traktatie werk >

Trakteren zwangerschapsverlof

Ben je zwanger en wil je jouw collega's trakteren omdat je op zwangerschapsverlof gaat? In ons assortiment vind je een speciaal geboorte assortiment met lekkernijen die je uitstekend kunt trakteren op je werk. Ga je voor taart, vlaai, cupcakes of donuts? Stuk voor stuk ideaal geschikt om te trakteren bij zwangerschapsverlof. Ook al deze traktaties voor je werk kun je online bestellen en in heel Nederland laten bezorgen waar en wanneer je wilt. Als je hulp of advies nodig hebt voor het trakteren op je werk, helpen we je natuurlijk graag.

Bekijk geboorte assortiment >

Traktatie verjaardag op je werk

Is het gebruikelijk een traktatie te verzorgen op je werk als je jarig bent? Trakteer je collega's op een feestelijke taart of andere lekkernij. Je hebt de keuze uit vele soorten taart en gebak om te trakteren op je werk op je verjaardag. Ga je voor een slagroomtaart, marsepeintaart, appeltaart of juist heel wat anders? In ons assortiment voor elke viermoment de lekkerste traktaties voor op je werk. Eenvoudig online bestellen en laten bezorgen wanneer je jouw verjaardag gaat vieren op je werk

Bekijk verjaardagstaart >