1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Verjaardagstaart bestellen

Een verjaardag zonder taart is als een paard zonder staart. Op de meeste verjaardagen wordt er wel een verjaardagstaart geserveerd en is het feest vaak niet compleet zonder deze taart.
Verjaardagstaart bestellen

De lekkerste Verjaardagstaart

Een erg bekende en populaire verjaardagstaart is een slagroomtaart, die meestal voorzien is van kaarsjes. Volgens een oude griekse traditie ter ere van de godin Artemis werden er voor haar speciale taarten gebakken in de vorm van een halve maan. De taarten werden voorzien van kaarsen en dan op het altaar gezet. Wanneer de hoofdpriester in 1 keer de kaarsen uitblies dan zou Artemis goed gestemd zijn.

Bekijk alle Verjaardagstaart


Verjaardagstaart bestellen voor kinderen

Een leuke verjaardagstaart voor kinderen kan je laten versieren met snoep, bijvoorbeeld spekkies. Ook is het leuk om de verjaardagstaart te voorzien van een foto van de jarige met hierbij een passende tekst. Ook bedrijven kunnen hun verjaardag vieren met een verjaardagstaart door hier bijvoorbeeld een logo op te zetten, en de taart te versieren met hun eigen huisstijl. Natuurlijk kunnen bedrijven ook een verjaardagstaart bestellen voor jarige collega's en hun hiermee verrassen.

Verjaardagstaart: slagroom, marsepein, glutenvrij...

Wat heeft jouw voorkeur; een heerlijke slagroom verjaardagstaart of een verjaardagstaart van marsepein? Bij gefeliciTAART.nl slaag je altijd. Bovendien zijn er speciale glutenvrije verjaardagstaarten beschikbaar. De lekkerste verjaardagstaart kun je online bij gefeliciTAART bestellen. Wij bezorgen in heel Nederland. Vandaag voor 17 uur besteld, is morgen bezorgd op een tijdvak naar keuze.


Verjaardagstaart bestellen met eigen logo, foto en/of tekst

Geef je verjaardagstaart een persoonlijk tintje en bepaal zelf de afbeelding en tekst op de taart. Dit is eenvoudig te verzorgen met onze unieke plaatjesmaker. Zo stel je zelf jouw ideale verjaardagstaart samen, die je online kunt bestellen. Wil je meer weten of heb je hulp nodig? Neem gerust contact op, we helpen je graag bij het maken en bestellen van jouw unieke verjaardagstaart. Niets is leuker voor een jarige dan een persoonlijke verjaardagstaart te ontvangen met hierop een foto en/of tekst die een glimlach bezorgt op het gezicht van de jarige.

Verjaardagstaart bestellen voor op je werk

Heb je regelmatig een verjaardag te vieren op jouw werk en wil je snel en eenvoudig een verjaardagstaart kunnen bestellen voor jarige medewerkers? Dan hebben we voor jou een uitstekende oplossing. Dankzij onze maatwerk oplossingen kun je de beschikking krijgen over een eigen bedrijfspagina, waar je 24/7 verjaardagstaart kunt bestellen. Je selecteert zelf de typen verjaardagstaart, die je kunt voorzien van een logo, foto of tekst. Bovendien zijn er bij grote afname mogelijkheden om een scherpe prijs te krijgen. Vraag eenvoudig een offerte aan voor een verjaardagstaart.

Waarom een Verjaardagstaart bestellen?

Bij ons kun je gemakkelijk en snel verjaardagstaarten bestellen voor een feestelijke verjaardag. Of het nu gaat om een kinderfeestje of een volwassen verjaardag, wij hebben een grote selectie aan taarten in verschillende smaken en ontwerpen. Onze taarten worden vers bereid en snel bezorgd bij je thuis of op je werk. Bestel nu jouw favoriete verjaardagstaart online en geniet op de verjaardag van een heerlijke taart, waar je zelf een foto en tekst op kunt plaatsen. Een verjaardag is pas compleet als er genoten kan worden van een feestelijke verjaardagstaart.

Bekijk alle Verjaardagstaart