1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. KONINGSDAG
 5. MOEDERDAG
 6. DAG V/D ZORG
 7. taart
 8. kindertaart
 9. gebak
 10. vegan & glutenvrij
 11. brownies
 12. eetbare prints
 13. brievenbus cadeaus

Taart en chocolade bestellen met QR-code

Haarlem, 18-jan-2012

Nu verkrijgbaar: een taart voorzien van uw eigen QR-code. Een QR-code is een speciale barcode die mensen met een app op hun smartphone fotograferen. Hierna leest de app de barcode uit en toont een tekst, of opent een webpagina. Steeds meer Nederlanders maken gebruik van QR-codes en ook steeds meer bedrijven zetten QR-codes succesvol in.

QR taart

Vanaf vandaag is het mogelijk om bij gefeliciTAART.nl een QR taart te bestellen voorzien van een eigen persoonlijke QR-code. Tijdens het bestelproces geeft een bezoeker een tekst of URL op. Deze informatie wordt vervolgens automatisch omgezet naar een unieke QR-code en op de taart, of de chocolade gedrukt. De ontvanger kan hierna de code scannen en krijgt de tekst of de webpagina te zien. Hierdoor is het ontvangen cadeau niet alleen lekker, maar ook origineel en verrassend! Werking QR gefeliciTAART

Mogelijkheden QR codes op een QR marsepeintaart

De mogelijkheden van QR-codes op taart zijn uiterst divers. Denk aan: - Een Valentijnsboodschap met een persoonlijke boodschap (tekst, filmpje op YouTube, etc.) - Klanten op een unieke manier kennis laten maken met een geheel vernieuwde website - Originele persberichten (hoge attentiewaarde)

Bekijk onze speciale QR-producten

Een QR taart  is 24 uur per dag eenvoudig te bestellen via gefeliciTAART.nl. Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur binnenkomen, worden de volgende dag bezorgd. Op zon- en feestdagen wordt er niet geleverd. Met een QRtaart van gefeliciTAART.nl wordt elke boodschap op een verrassende manier onder de aandacht gebracht.