1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. taart
  5. kindertaart
  6. gebak
  7. vegan & glutenvrij
  8. brownies
  9. eetbare prints
  10. brievenbus cadeaus
Sinds 1995 de nummer 1 in Nederland!
Voor 17 uur besteld, morgen vers bezorgdMet logo, foto en tekstBezorgd in heel NLHet lekkerste cadeau

Chocolade

Chocolade bestellen

De lekkerste chocolade bestellen

Krakend, meeslepend en gewoon lekker! Onze chocolade is niet alleen een lust voor het oog, het smaakt ook nog eens voortreffelijk! Gemaakt op duurzame wijze met respect voor zowel de boeren als het milieu. Onze chocolade is niet meer weg te denken uit ons assortiment. Een felicitatie, zakelijke boodschap of gewoon zomaar, onze chocolade leent zich perfect voor het verspreiden van elke boodschap. Verras collega’s, vrienden of familie met een lekkere chocolade traktatie en tover een glimlach op vele gezichten! Door middel van een choco telegram, foto chocolade, logo chocolade, fotopuzzel, logoreep of chocoladeletter biedt gefeliciTAART chocolade voor elke gelegenheid.

Eenvoudig online chocolade bestellen

Op werkdagen voor 17 uur chocolade bestellen, betekent dezelfde dag verstuurd. Bezorgen van onze chocoladeproducten is niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland mogelijk. Je kunt 24/7 chocolade naar keuze bestellen en van maandag t/m vrijdag laten bezorgen op huisadressen en bedrijfsadressen. Chocolade wordt feestelijk verpakt verstuurd. Maak het helemaal af en voeg een kaartje of brief toe met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Chocolade is een van de leukste cadeaus om te krijgen!

 

Chocolade bestellen voor elke gelegenheid

Trakteren op chocolade is altijd een succes en kan voor zeer veel viermomenten ingezet worden, zoals Pasen, Sinterklaas of gewoon om iemand eens te verwennen. Daarnaast is chocolade bestellen ideaal om cadeau te geven, zoals aan je collega's, klanten of relaties. Dit als teken van waardering of als bedankje. Chocolade bestellen kan in alle denkbare aantallen en kan razendsnel bezorgd worden. En natuurlijk kun je ervoor kiezen om een tekst, afbeelding of logo op de chocolade te plaatsen, waardoor de chocolade en uniek en persoonlijk karakter krijgt. Geniet van de lekkerste chocolade! Of wil je toch liever taart bestellen?