1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. taart
  5. kindertaart
  6. gebak
  7. vegan & glutenvrij
  8. brownies
  9. eetbare prints
  10. brievenbus cadeaus
Sinds 1995 de nummer 1 in Nederland!
Voor 17 uur besteld, morgen vers bezorgdMet logo, foto en tekstBezorgd in heel NLHet lekkerste cadeau

DAG V/D ZORG

Taart Dag van de Zorg

De harde werkers uit de zorg en verpleging kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken, zeker in deze tijden. Op zondag 12 mei 2024 viert Nederland de Dag van de Zorg (ook wel de Dag van de Verpleging genoemd) om de helden die klaarstaan voor ons eens in het zonnetje te zetten. Dit is het moment om een blijk van waardering te geven aan je zorgpersoneel. En hoe kan je hen beter verrassen dan met een heerlijke traktatie! We hebben een speciaal assortiment voor deze bijzondere dag.

Het lekkerste cadeau voor de Dag van de Zorg 2024

Weet je de favoriete taart van je zorgmedewerk(st)ers? Bij gefeliciTAART.nl hebben wij de lekkerste taart voor de Dag van de Verpleging, die in heel Nederland bezorgd kan worden. Je kunt kiezen uit allerlei soorten taart en gebak voor je zorgpersoneel, zoals slagroomtaart, marsepeintaart, appeltaart en meer. Aan een groot aantal taarten kun je een logo, foto en tekst toevoegen. Hiermee geef je je cadeau voor de Dag van de Zorg een bijzonder tintje en komt je geschenk nog persoonlijker over. Je hebt al een taart vanaf 6 personen, zodat ook de partner en/of gezin kunnen meegenieten van de taart.

Taart Dag van de Verpleging bestellen bij gefeliciTAART.nl

Op onze website kun je snel en eenvoudig taart en meer lekkers bestellen voor de Dag van de Zorg. Je kunt je de taart op laten bezorgen op een tijdvak naar keuze, op adressen door heel Nederland. Je kunt de taart voor je verpleegsters laten bezorgen op het kantooradres, maar ook op het huisadres. Aan elke bestelling kun je een kaartje of eigen brief toesturen met een persoonlijke boodschap voor je zorgpersoneel. Wat zal ze zich gewaardeerd voelen met een heerlijke traktatie van haar werkgever!

Meerdere cadeaus voor de Dag van de Zorg nodig?

Werken er meerdere zorgmedewerk(st)ers bij jouw organisatie en heb je cadeaus nodig voor de Dag van de Zorg? Bij grote aantallen hebben we een speciaal aanbod in petto. Bovendien zijn er zelfs mogelijkheden om je eigen lekkernij op maat te laten maken! Je kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, die je op werkdagen al binnen een uur in je mailbox hebt.