1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. taart
  5. kindertaart
  6. gebak
  7. vegan & glutenvrij
  8. brownies
  9. eetbare prints
  10. brievenbus cadeaus
Sinds 1995 de nummer 1 in Nederland!
Voor 17 uur besteld, morgen vers bezorgdMet logo, foto en tekstBezorgd in heel NLHet lekkerste cadeau

3D taart

Kindertaart bestellen

Je hebt kindertaarten in allerlei bijzondere vormen zo ook in 3D. Daarnaast zijn ze vaak in een thema of naar aanleiding van een gelegenheid gemaakt. Kinderen zijn natuurlijk vaak fan van TV programma’s films op sporten en hoe leuk is het om op die thema’s een kindertaart te maken.


Thema's kindertaarten

Wat te denken van 3D kindertaarten met als thema 3D Peppa-Pig Taart, Cars, Unicorn, maar ook Paw Patrol en Frozen en meer. Maar een boerderij, hondjes en of minion 3d taart is natuurlijk hartstikke leuk om straks aan je (klein)kind te geven voor zijn of haar verjaardag.

Heb je wensen voor een 3D taarten

Speciale wensen? Glutenvrij, een marsepeinen poppetje op maat of een speciale afbeelding? Bespreek je wensen en we gaan voor je aan de slag(room)! 

Direct online kindertaarten bestellen

Een kindertaart bestellen is heel eenvoudig doordat je stap voor stap je keuzes aan kunt geven. Je bestelt bij ons je taarten voor 10, 20, 30 tot wel 90 personen. Taarten bestellen kan iedere dag en zelfs ’s nachts. Maandag tot en met vrijdag online je kindertaart bestellen is morgen al in huis! En heb je zondag een feest, dan kun je jouw kindertaart zonder problemen op zaterdag laten bezorgen: ook zondag smaakt deze nog als versgebakken. Alle kindertaarten die je bestelt worden vers gebakken door onze eigen bakkers. Ook bij de bezorging wordt de kindertaart gekoeld waardoor deze vers bij jou aankomt.