1. taart
  2. kindertaart
  3. gebak en meer
  4. chocolade
  5. koeck
  6. worstenbroodjes
  7. zelf bakken

 
Voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgdAfbeelding op witte chocoladeLandelijke bezorgingGekoelde bezorging

Gebak om je vingers bij af te likken!

Met de overheerlijke gebakjes en petitfours van gefeliciTAART is er altijd wel iets te kiezen! Door de diverse vullingen en toppings is er voor ieder wat wils! Romige slagroom, smeuïge room en chocolade om je vingers bij af te likken! Het lekkerste slagroomgebak, overheerlijke moorkoppen, geweldige chocolade brownies, luxe tompoezen, delicious donuts, magic muffins, handzame petit fours en cracy cakes, welk lekkers laat jij morgen bezorgen? Een verjaardag, jubileum, geboorte of gewoon voor bij de koffie, met onze heerlijke gebakjes is er altijd iets te vieren!

 

Maak je gebakjes persoonlijk

Maak je gebakjes persoonlijk en voeg een eigen logo of afbeelding toe. Op elk gebakje staat de door jou gekozen boodschap en dat maakt het extra leuk. De afbeelding wordt ook nog eens op witte chocolade geprint waardoor het ook nog super lekker smaakt!

 

Leuk om uit te delen!

Verras collega’s, vrienden of klasgenoten eens met iets anders en tover een glimlach op vele gezichten met deze toppers! Onze favoriet? De vernieuwde tompoezen zoals de chocolate crisp tompoes! Of toch chocolade moorkoppen? Zelfs het gefeliciTAART team vind het lastig kiezen tussen al dit lekkers.

 

Bestel gemakkelijk online

Je gebakjes online bestellen is erg gemakkelijk. Per stap geef je eenvoudig je voorkeuren aan.
Bestellen kan elk moment van de dag. Bestel op werkdagen voor 17:00 en je bestelling wordt de volgende dag al bezorgd.