1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. KONINGSDAG
 5. MOEDERDAG
 6. DAG V/D ZORG
 7. taart
 8. kindertaart
 9. gebak
 10. vegan & glutenvrij
 11. brownies
 12. eetbare prints
 13. brievenbus cadeaus

Cadeau Secretaressedag

Op donderdag 20 april 2023 is het Secretaressedag. Het is dé dag om je secretaresse als tekenTaart Secretaressedag van waardering te verrassen met een geschenk. Wat is er nu lekkerder dan op Secretaressedag een taart of een ander lekker cadeau te geven. Bij gefeliciTAART.nl vind je de ideale geschenken om je secretaresse in het zonnetje te zetten.

Het lekkerste cadeau voor Secretaressedag

Weet je de favoriete taart van je secretaresse? Bij gefeliciTAART.nl hebben wij de lekkerste taart voor Secretaressedag, die in heel Nederland bezorgd kan worden. Je kunt kiezen uit allerlei soorten taart en gebak voor je secretaresse, zoals slagroomtaart, marsepeintaart, appeltaart en meer. Aan een groot aantal taarten kun je een logo, foto en tekst toevoegen. Hiermee geef je je cadeau voor Secretaressedag een bijzonder tintje en komt je geschenk nog persoonlijker over. Je hebt al een taart vanaf 6 personen, zodat ook de partner en/of gezin kunnen meegenieten van de taart.

Taart bezorgen voor je secretaresse?

In ons assortiment vind je de lekkerste cadeaus voor Secretaressedag. Neem eens een kijkje bij een aantal speciale categorieën:

Brievenbuscadeau voor Secretaressedag

Geef je de voorkeur aan het verrassen van je secretaresse op haar huisadres? Kies dan voor een heerlijk brievenbuscadeau, dat altijd feestelijk verpakt per post wordt bezorgd. Geen probleem als er niemand thuis is op Secretaressedag. Het cadeau, zoals brownies of chocolade, wordt dan vanzelf gezien op de deurmat.

Taart Secretaressedag bestellen bij gefeliciTAART.nl

Op onze website kun je snel en eenvoudig taart en meer lekkers bestellen voor Secretaressedag. Je kunt je de taart op 20 april 2023 laten bezorgen op een tijdvak naar keuze, op adressen door heel Nederland. Je kunt de taart voor je secretaresse laten bezorgen op het kantooradres, maar ook op het huisadres. Aan elke bestelling kun je een kaartje of eigen brief toesturen met een persoonlijke boodschap voor je secretaresse. Wat zal ze zich gewaardeerd voelen met een heerlijke traktatie van haar werkgever!

Meerdere cadeaus voor Secretaressedag nodig?

Werken er meerdere secretaresses bij jouw organisatie en heb je cadeaus nodig voor Secretaressedag? Bij grote aantallen hebben we een speciaal aanbod in petto. Bovendien zijn er zelfs mogelijkheden om je eigen lekkernij op maat te laten maken! Je kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, die je op werkdagen al binnen een uur in je mailbox hebt.

Wat is Secretaressedag?

Secretaressedag op 20 april 2023 is een dag die wereldwijd wordt gevierd om de bijdrage van secretaresses te erkennen en te waarderen. Het is een dag om secretaresses te bedanken voor hun harde werk en een bijdrage aan het werk van hun organisatie. Secretaresses wisselen vaak wisselende rollen binnen een organisatie, waarbij ze verantwoordelijk zijn voor het vermoeden van afspraken, het beheren van de agenda van een manager, het verzenden van e-mails en het onderhouden van administratieve systemen. Op secretaressedag kunnen secretaresses door hun werkgever in het zonnetje worden gezet.