1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. KONINGSDAG
 5. MOEDERDAG
 6. DAG V/D ZORG
 7. taart
 8. kindertaart
 9. gebak
 10. vegan & glutenvrij
 11. brownies
 12. eetbare prints
 13. brievenbus cadeaus

Dag van de Koffie

Dag van de Koffie: 1 oktober 2023Dag van de Koffie

Op 1 oktober is het weer zover: de Dag van de Koffie! Dé dag waarop we wereldwijd onze liefde voor het zwarte goud vieren en ons laten inspireren door de vele smaken en variaties die deze drank te bieden heeft. Of je nu een cappuccino fan bent, een espresso lover of gewoon geniet van een heerlijke kop filterkoffie, op de Dag van de Koffie is er voor iedereen wat wils.

Geniet op de Dag van de Koffie met taart of gebak

Bij een lekker kopje koffie hoort natuurlijk een heerlijke punt taart of los gebakje. In ons assortiment vind je een groot en gevarieerd assortiment met taart of gebak. Op een groot aantal lekkernijen kun je een eigen logo, afbeelding en/of tekst plaatsen. Taart en gebak is in alle aantallen verkrijgbaar voor zowel particulieren en bedrijven. Op werkdagen voor 17 uur besteld, is de volgende dag in heel Nederland vers en gekoeld bezorgd. Met wie ga jij op de Dag van de Koffie een heerlijk kopje koffie drinken met taart of gebak? Natuurlijk kun je ook taart en gebak als cadeau laten bezorgen op 1 oktober op de Dag van de Koffie. Heb je meer dan 5 stuks nodig? Vraag een offerte aan of ga direct online taart bestellen.

Duurzaamheid op de Dag van de Koffie

Maar deze dag gaat niet alleen over het genieten van koffie, het is ook een dag waarop we stil staan bij de impact van de koffie-industrie op onze wereld. Denk aan de duurzaamheid van koffieteelt, eerlijke handel, en de positieve impact die koffie kan hebben op gemeenschappen over de hele wereld. Dus laten we op deze dag niet alleen genieten van onze favoriete koffie, maar ook nadenken over hoe we onze passie voor koffie kunnen gebruiken om een verschil te maken. Misschien kunnen we kiezen voor koffie met een Fairtrade keurmerk of onze koffiebekers recyclen. Kleine stappen kunnen een groot verschil maken.

Dus pak je favoriete kopje, ga er lekker voor zitten en geniet van de Dag van de Koffie op 1 oktober met een heerlijke taart erbij.