1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. taart
  5. kindertaart
  6. gebak
  7. vegan & glutenvrij
  8. brownies
  9. eetbare prints
  10. brievenbus cadeaus

Fototaart bestellen

Of het voor een verjaardag, een jubileum of een geboorte is...Met een eetbare foto op de taart wordt je feestgebak echt persoonlijk! Bij gefeliciTAART wordt de foto op de fototaart als enige geprint op een dun laagje witte chocolade. Een andere manier is om de foto op eetbaar papier af te drukken.


Heerlijke Fototaart bestellen?

De Fototaart kan tegenwoordig helemaal gepersonaliseerd worden met meerdere foto's bij elkaar als eenFototaart bestellen collage. Daarbij kan dan nog een leuke tekst worden geschreven met bijvoorbeeld de naam van de jarige. Om het af te maken, voeg je nog een aantal leuke versieringen toe zoals slingers en ballonnen.

Bekijk alle fototaart


Fototaart bestellen met jouw eigen ontwerp

Je kunt de Fototaart precies maken zoals je wilt. Dit kan gemakkelijk door gebruik te maken van onze eigen Plaatjesmaker, dit is een handige tool op de website waar je, zoals de naam al zegt, je eigen plaatje voor op de fototaart kunt maken en ook tekst kunt toevoegen.

Als je klaar bent met het ontwerpen van de afbeelding gaan wij er mee aan de slag om ervoor te zorgen de afbeelding zo scherp mogelijk geprint wordt. Door onze printers dagelijks schoon te maken en de eetbare inkt elke dag te testen houden we de kwaliteit van de foto's zo hoog mogelijk. De foto's worden na het printen even te drogen gelegd. Als de print droog is kan het op verse witte chocolade overgedragen worden zodat de print goed zichtbaar is.

Fototaart bestellen met razendsnelle levering

Je kunt snel en eenvoudig een fototaart bestellen op onze website. Op werkdagen voor 17 uur een taart met foto bestellen, is de volgende dag bezorgen in heel Nederland. De fototaarten worden dagelijks bereid en door onze chauffeurs bezorgd in het tijdvak dat je bij bestelling kunt kiezen. En heb je grote aantallen nodig of wil je een fototaart als cadeau laten bezorgen op een groot aantal adressen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, die je razendsnel in je mailbox ontvangt.

Fototaart: slagroomtaart, marsepeintaart en meer

Je kunt op zeer veel taarten en lekkernijen uit uit ons assortiment een foto plaatsen. Vooral het plaatsen van een foto op een slagroomtaart en marsepeintaart is erg populair. Op deze website zie je bij de omschrijving van elke taart of deze voorzien kan worden van een afbeelding. Behalve taart, vind je in ons assortiment ook foto vlaai, foto brownies en foto chocolade. Wil je meer weten over een fototaart? Neem gerust contact met ons op.

De lekkerste fototaart bestellen van Nederland

Behalve de foto op de taart moet de taart zelf natuurlijk ook heerlijk zijn. De fototaart van gefeliciTAART is de mooiste en lekkerste van heel Nederland. Dit blijkt uit de landelijke taartentest van het AD. Met een score van een 9,3 scoort de fototaart van gefeliciTAART het hoogste. De kwaliteit van de taart en van de foto waren beide het hoogst. Met de meest smaakvolle taart van Nederland en de mooiste afdruk daarop. Bekijk onze populairste fototaart >

 Bekijk alle fototaart