1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Het lekkerste cadeau voor je personeel

Op zoek naar een heerlijk cadeau voor je personeel?Cadeau personeel

Wil je je personeel bedanken en jouw waardering tonen voor hun inzet? Verras met het lekkerste cadeau voor personeel. Het assortiment met de lekkerste cadeaus om te laten bezorgen is ongekend. Taart, brownies, gebak, chocolade, donuts en nog veel meer. Al deze heerlijke cadeaus voor je personeel worden altijd feestelijk verpakt en kunnen bezorgd worden op zowel werkadressen als op de huisadressen van je medewerkers.

Cadeau personeel met logo, foto en/of tekst

Je kunt het cadeau voor je personeel op meerdere manieren een uniek en persoonlijk karakter geven. Enerzijds om een taart of andere lekkernij te voorzien van een logo, foto en/of persoonlijke tekst. Deze kun je bij online bestelling eenvoudig opmaken. Anderzijds kun je aan ieder cadeau een kaartje of brief toevoegen met jouw persoonlijke boodschap. Hiermee zorg je voor aan heerlijke, persoonlijke verrassing voor je medewerkers. Bekijk hier alle taarten waar een logo of afbeelding op kan >

Brievenbus cadeau voor je personeel

Aan jou de keuze welk lekkere cadeau je aan je personeel wilt geven. Lekkernijen zoals taart (in alle denkbare formaten en smaken) wordt vers en gekoeld bezorgd door onze chauffeurs. Ook kun je kiezen voor een brievenbus cadeau om je personeel mee te verrassen. Dus geen probleem als er niemand thuis, de lekkernij wordt gewoon door de postbode door de brievenbus gedaan.

Voor elke gelegenheid een geschikt cadeau

Wat is de gelegenheid om een cadeau voor je personeel te verzorgen? Is er een jubileum van het bedrijf of medewerker, is er een jarige, als cadeau voor Pasen, Sint of Kerst of gewoon als bedankje voor het harde werken. Voor elke gelegenheid hebben we het lekkerste cadeau voor je personeel! Op basis van jouw wensen kunnen we het ideale cadeau verzorgen voor je medewerkers.

Cadeau personeel; lekker, betaalbaar en persoonlijk

Bij grote aantallen gelden er speciale tarieven. Vraag vrijblijvend een offerte aan, die je op werkdagen al binnen een uur in je mailbox hebt. Wij zijn sinds 1995 dé taartenshop van Nederland en hebben reeds tienduizenden bedrijven kunnen verblijden met een heerlijk cadeau voor hun personeel. Ben jij de volgende?

Meer over zakelijk bestellen Offerte aanvragen