1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. taart
  5. kindertaart
  6. gebak
  7. vegan & glutenvrij
  8. brownies
  9. eetbare prints
  10. brievenbus cadeaus

Slagroomtaart bestellen

De lekkerste slagroomtaartslagroomtaart bestellen

Ben je ook zo’n liefhebber van slagroomtaart? Dan ben je op de juiste webshop beland! Bij gefeliciTAART.nl kun je al sinds 1995 de lekkerste slagroomtaart bestellen, beschikbaar in meerdere vormen en formaten. Dagelijks bezorgen we een groot aantal slagroomtaarten bij particulieren en bedrijven in heel Nederland. Onze slagroomtaart is bij meerdere tests als beste beoordeeld, waaronder door het AD en Tros Radar. De slagroomtaart wordt elke dag weer vers bereid door onze bakkerij, waar gebruikt wordt gemaakt van de beste ingrediënten. Krijg je ook zo’n trek in slagroomtaart bij het zien van een foto van een slagroomtaart? Wacht niet langer ga jouw favoriete slagroomtaart bestellen.

Bekijk alle slagroomtaart


Slagroomtaart in alle soorten en maten

We gaan het je niet makkelijk maken; je kunt bij gefeliciTAART.nl kiezen voor een vierkante slagroomtaart, een ronde slagroomtaart en een slagroom schnitt. Je kunt al een slagroomtaart bestellen vanaf 6 personen. Bovendien is er de keuze uit een standaard slagroomtaart en een luxe slagroomtaart. Voor kinderen is er een categorie met tientallen slagroomtaarten met hun idolen, zoals een Peppa Pig taart, Paw Patrol taart en Unicorn taart. Ook is er een standaard kinder verjaardagstaart, die erg populair is. Als je advies nodig hebt om jouw favoriete slagroomtaart te bestellen, helpen we je graag.

Slagroomtaart met logo, foto en/of tekst

Enorm populair is een slagroomtaart met een logo, foto en/of tekst. Particulieren bestellen voor verjaardagen en andere viermomenten veelal een slagroomtaart met een eigen afbeelding en tekst. Bedrijven kiezen daarentegen voor een slagroomtaart met logo. Bij het bestellen van de slagroomtaart kun je de opmaak eenvoudig verzorgen. Heb je liever dat wij het ontwerp van de taart verzorgen? Komt voor de bakker! Door het plaatsen van een logo, foto en/of tekst geef je de slagroomtaart een persoonlijke touch en krijgt de taart een uniek karakter.

Een slagroomtaart cadeau doen?

Een slagroomtaart cadeau geven is het leukste en lekkerste geschenk. Je kunt de taart in heel Nederland laten bezorgen op een datum en tijdstip naar keuze. Je kunt bij het bestellen van een slagroomtaart ervoor kiezen om een kaartje toe te voegen voor de ontvanger, waar je je persoonlijke tekst op kunt plaatsen. Een slagroomtaart cadeau geven wordt ook enorm veel ingezet door bedrijven. Dit enerzijds om een verjaardag, jubileum, productintroductie of ander feestelijk moment te vieren. Anderzijds wordt een slagroomtaart cadeau gegeven aan klanten en relaties. Kijk bijvoorbeeld maar eens op een platform als LinkedIn hoe vaak je er een foto ziet van een heerlijke slagroomtaart.

Slagroomtaart bestellen in grote aantallen?

Bij gefeliciTAART.nl kun je slagroomtaart bestellen in alle denkbare aantallen. Of het nu gaat om 5 of 500 slagroomtaarten, wij maken het in orde! Heb je meer dan 5 taarten nodig? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, die je op werkdagen binnen een uur na aanvraag al ontvangt. Bovendien kun je zelfs jouw eigen slagroom maatwerk taart samenstellen! Hiermee creëer je je unieke, eigen slagroomtaart, die we overal in Nederland kunnen bezorgen. We informeren je graag over de maatwerk mogelijkheden voor het bestellen van slagroomtaart.

Bekijk alle slagroomtaart