1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. KONINGSDAG
 5. MOEDERDAG
 6. DAG V/D ZORG
 7. taart
 8. kindertaart
 9. gebak
 10. vegan & glutenvrij
 11. brownies
 12. eetbare prints
 13. brievenbus cadeaus

Smash cake bestellen

Ben je op zoek naar een unieke en feestelijke manier om de eerste verjaardag van je kind te vieren? Dan hoort daar natuurlijk een heerlijke cake smash taart (mep taart) bij. Bij gefeliciTAART.nl kun je gemakkelijk online een smash cake bestellen bestellen. Op werkdagen voor 17 uur een cake smash taart of meptaart bestellen, betekent de volgende dag in heel Nederland bezorgd. Een prachtig moment om foto's en video's te maken terwijl jouw kind speelt en geniet van de smash cake.

Wat is een smash cake?

Een smash cake is een kleine taart die speciaal is ontworpen voor een fotoshoot, waarbij een baby of jong kindje zijn of haar eerste verjaardag viert. Het idee achter de smash cake fotoshoot is dat het kindje zijn of haar eigen taart krijgt en hier lekker in mag slaan, waardoor er leuke, spontane en feestelijke foto's kunnen worden gemaakt. De smash cake is vaak kleurrijk versierd en heeft meestal een zachte textuur, zodat het kindje er makkelijk in kan knijpen, gooien en graaien. Het doel is dat het kindje zich helemaal kan uitleven op de taart en er zo veel mogelijk van kan genieten.

Bekijk alle smash cakes


Kies je favoriete cake smash taart

In ons assortiment vind je verschillende soorten smash cakes of mep taarten. Je kunt kiezen uit de volgende opties:
 1. Verjaardag mep taart: De mep taart is gemaakt van zachte cake, romige slagroom en een frisse fruitige vulling. De zijkanten zijn feestelijk versierd met gekleurde confetti.De mep taart wordt geleverd inclusief 1 kaarsje en heeft een formaat van 16 x 5 cm.
 2. Mep taart jongen: een heerlijk slagroomtaartje gemaakt van zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling en blauwe decoratie
 3. Mep taart meisje: gemaakt van zachte cake, romige slagroom en met een frisse fruitige vulling en roze decoratie

Smash cake bestellen met eigen afbeelding en/of tekst

Je kunt de cake smash taart een uniek en persoonlijk tintje geven door een eigen afbeelding en/of tekst op de taart toe te laten voegen. Extra leuk als je later de foto's en video's nog eens terug gaat kijken. Bij het online bestellen van een smash cake kun je de opmaak eenvoudig verzorgen. En kom je er niet uit, dan helpen we je natuurlijk graag. Heb je al een afbeelding en tekst in gedachten om op de smash cake toe te voegen?

Cake smash taart laten bezorgen

Een smash cake bezorgen we in heel Nederland. Op werkdagen voor 17 uur besteld, betekent de volgende dag vers en gekoeld bezorgd. Bij het online bestellen van een cake smash taart kun je zelf de bezorgdatum en het tijdvak van bezorging selecteren.  Onze bezorgers rijden zes dagen per week door heel Nederland en zorgen ervoor dat jouw cake smash taart vers en gekoeld op het aangegeven adres bezorgd wordt.

Bekijk alle smash cakes