1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Uitnodigingen maken op Fuif


Er is niets leuker dan het vieren van een jubileum, verjaardag, diploma, een zomaar feestje of ander mooi moment. En jouw party start met maken en versturen van een uitnodigingen. Bij Fuif.nl vind je de leukste designs of maak je een uitnodiging helemaal zelf. Lees hier alles over het maken van een uitnodiging!

Uitnodiging verjaardag
Vier je een hip 21 diner, een dirty thirty party, tuinfeest, themafeest, zie je Abraham of vier je een bijzondere 80
e verjaardag… op Fuif.nl vind je voor elke gelegenheid wel een bijpassende uitnodiging. Elke uitnodiging kun je zelf helemaal naar wens aanpassen. Kies zelf het lettertype, de kleur en het achtergrondje uit. En is er ruimte in het design voeg dan een foto van de jarige toe, dat maakt de verjaardag uitnodiging lekker persoonlijk.

Uitnodiging huwelijksjubileum
Gefeliciteerd, jullie hebben een prachtige mijlpaal bereikt. Dus reden voor een groots feest! Of je jullie jubileum op locatie of thuis viert maakt niet uit. Zolang het maar met vrienden en familie is. En hoe stel je jullie dierbaren op de hoogte van het feestje? Juist, met een mooie uitnodiging. De meest stijlvolle, feestelijke
huwelijksjubileum kaarten vind je natuurlijk bij Fuif.nl! Wat de uitnodiging heel bijzonder maakt is het toevoegen van een bruiloft foto van vroeger. Bij Fuif vind je veel designs met een foto optie dat jullie uitnodiging heel persoonlijk maakt.

 

Sluitzegels voor je envelop
Leuk is het om jouw enveloppen te versieren met een mooie sluitzegel. Je hoeft zo geen enveloppen dicht te likken en het staat ook nog eens hartstikke feestelijk. Bij Fuif snappen wij dit helemaal en hebben daarom een uitgebreid aanbod sluitzegels voor enveloppen ontworpen.
Voor elk jubileum of feestje is er wel een
sluitzegel te vinden. We hebben mooie huwelijksjubileum zegels zoals een gouden 50 voor bij een gouden huwelijk. Verder zijn er veel vrolijke stickers die bij elk feestje passen. Een slingers, klinkende glazen, hartjes en woorden zoals 'OPEN ME' of 'PARTY'. Zo is er voor ieder wel wat wils.

 

Feestelijke Fuif tip:
Stop confetti in de envelop! Dat is pas een feestje wanneer de uitnodiging wordt uitgepakt.