1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. EK
 5. GESLAAGD
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Valentijn taart bestellen

Verras je liefde met een Valentijn taart

Wil jij op Valentijnsdag iets speciaals doen voor je geliefde? Bij gefeliciTAART kan je in heel Nederland een heerlijke Valentijn taart laten bezorgen. Als je deze verrassing anoniem wilt aanbieden kan dat natuurlijk ook! Al onze traktaties worden met liefde gemaakt. Stuur jij een liefdevolle Valentijns Hart taart of ga je voor een fantastische Valentijn Layer Cake?

Valentijn taart en Valentijn gebak online bestellen

Online bestellen van Valentijn taart kun je eenvoudig op deze website. Je maakt de Valentijn taart nog bijzonderder door een foto of tekst toe te voegen op de taart. Bovendien kun je een tekstkaart toevoegen met een persoonlijke boodschap voor je geliefde. Alle taarten voor Valentijnsdag worden vers bereid en gekoeld bezorgd in heel Nederland. Vandaag een Valentijn taart bestellen, is morgen bezorgen.

Laat een Valentijn taart anoniem bezorgen

Wil je een Valentijn taart cadeau doen en niet laten weten dat jij de afzender bent? Geen probleem! Bij het bestellen van een Valentijn taart kun je zelf bepalen of je wel of geen naam kenbaar wilt maken. Wist je trouwens dat we ook een groot aantal Valentijn lekkernijen hebben die je als brievenbusgeschenk kunt laten versturen? Deze lekkere cadeaus worden door de postbode door de brievenbus bezorgd. Uiteraard in een feestelijke verpakking!

Valentijn taart of gebak voor je zakelijke relaties

Toon je relaties of je personeel jouw waardering en verras hen met een heerlijke Valentijn taart. Al het lekkers kan zowel op kantoor als op huisadressen bezorgd worden. En heb je grote aantallen nodig? Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan voor het bestellen van Valentijn taart. Op werkdagen heb je de offerte binnen een uur in huis. 

Bekijk onze Valentijn taart en Valentijn gebak >