1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Verjaardagstaarten met foto

Bij een verjaardag staat de verjaardagstaart meestal centraal. Het is dan ook het leukste als deze taart gepersonaliseerd is. En dat kan bij gefeliciTAART heel gemakkelijk!

Verjaardagstaart met foto bestellen?

 
Een verjaardag wordt vaak gevierd met taart en kaarsjes. Je hebt een grote keuze uit soorten verjaardagstaarten, zoals een slagroomtaart, marsepeintaart of petit-fours. Als je vegan of glutenvrij bent, is ook daar een speciale verjaardagstaart beschikbaar. 

Verjaardagstaart met foto

De leukste verjaardagstaarten hebben een persoonlijke afbeelding op de taart. Dit kan je zelf heel gemakkelijk doen op de website. Voeg je eigen foto toe in onze Plaatjesmaker en schrijf daar een leuke tekst bij en je bent klaar. Zelfs op je mobiel kan je dit heel makkelijk zelf toevoegen. Op deze manier heb je een unieke verjaardagstaart met foto die je zelf hebt gekozen. Goed om te weten is dat we een speciale kinder fototaart hebben voor verjaardagen. Bovenddien hebben we ook foto vlaai en foto brownies in ons assortiment. Verras de jarige met een persoonlijke foto verjaardagstaart!

Bestel jouw unieke verjaardagstaart met foto

Heb jij een verjaardag te vieren? Dan bestel je een lekkere verjaardagstaart met foto online bij gefeliciTAART. Vandaag voor 17 uur besteld, is morgen in heel Nederland vers en gekoeld bezorgd. En kom je er niet helemaal uit met het toevoegen van een foto op je verjaardagstaart? Geen probleem, neem contact op en we helpen je bij het toevoegen van de afbeelding.

Bekijk alle verjaardagstaart >