1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Cadeau Dag van de Doktersassistent

Op donderdag 2 maart 2023 is het Dag van de Doktersassistente. Het is dé dag om je doktersassistenteCadeau dag van de doktersassistente als teken van waardering te verrassen met een geschenk. Wat is er nu lekkerder dan op Dag van de Doktersassistente een taart of  een ander lekker cadeau te geven. Bij gefeliciTAART.nl vind je de ideale geschenken om je doktersassistente in het zonnetje te zetten.

Het lekkerste cadeau voor Dag van de Doktersassistente

Weet je de favoriete taart van je doktersassistente? Bij gefeliciTAART.nl hebben wij de lekkerste taart voor Dag van de Doktersassistente, die in heel Nederland bezorgd kan worden. Je kunt kiezen uit allerlei soorten taart en gebak voor je doktersassistente, zoals slagroomtaart, marsepeintaart, appeltaart en meer. Aan een groot aantal taarten kun je een logo, foto en tekst toevoegen. Hiermee geef je je cadeau voor Dag van de Doktersassistente een bijzonder tintje en komt je geschenk nog persoonlijker over. Je hebt al een taart vanaf 6 personen, zodat ook de partner en/of gezin kunnen meegenieten van de taart.

Taart bezorgen voor je doktersassistente?

In ons assortiment vind je de lekkerste cadeaus voor Dag van de Doktersassistente. Neem eens een kijkje bij een aantal speciale categorieën:

Brievenbuscadeau voor Dag van de Doktersassistente

Geef je de voorkeur aan het verrassen van je doktersassistente op haar huisadres? Kies dan voor een heerlijk brievenbuscadeau, dat altijd feestelijk verpakt per post wordt bezorgd. Geen probleem als er niemand thuis is op Dag van de Doktersassistente. Het cadeau, zoals brownies of chocolade, wordt dan vanzelf gezien op de deurmat.

Taart Dag van de Doktersassistente bestellen bij gefeliciTAART.nl

Op onze website kun je snel en eenvoudig taart en meer lekkers bestellen voor Dag van de Doktersassistente. Je kunt de taart op 2 maart 2023 laten bezorgen op een tijdvak naar keuze, op adressen door heel Nederland. Je kunt de taart voor je doktersassistente laten bezorgen op het kantooradres, maar ook op het huisadres. Aan elke bestelling kun je een kaartje of eigen brief toesturen met een persoonlijke boodschap voor je doktersassistente. Wat zal ze zich gewaardeerd voelen met een heerlijke traktatie van haar werkgever!

Meerdere cadeaus voor Dag van de Doktersassistente nodig?

Werken er meerdere doktersassistentes bij jouw organisatie en heb je cadeaus nodig voor Dag van de Doktersassistente? Bij grote aantallen hebben we een speciaal aanbod in petto. Bovendien zijn er zelfs mogelijkheden om je eigen lekkernij op maat te laten maken! Je kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, die je op werkdagen al binnen een uur in je mailbox hebt.