1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. KONINGSDAG
 5. MOEDERDAG
 6. DAG V/D ZORG
 7. taart
 8. kindertaart
 9. gebak
 10. vegan & glutenvrij
 11. brownies
 12. eetbare prints
 13. brievenbus cadeaus

De lekkerste Kindertaart

Is jouw kind ook gek op Peppa Pig, Paw Patrol, Roblox of Bumba? Trakteer hem of haar dan op een verjaardagstaart met zijn favoriete held(in)!

Kindertaart bestellen

Is er binnenkort een kind jarig? En wil je je kind op zijn of haar verjaardag of kinderfeestje verrassen met een heerlijke kindertaart? Kiezen van je favoriete taart was nog nooit zo lastig.

Bekijk alle kindertaart >

Wat is jouw favoriete kindertaart?

Met welk type taart ga jij je kind verrassen? Wordt het een feestelijke slagroomtaart, heerlijke marsepeintaart, Amerikaanse taart of een 3D taart? Elk taart is verkrijgbaar in verschillende formaten. De kindertaart is verkrijgbaar met opdruk van kinderidolen. Zo vind je Unicorn taart en nog veel meer soorten kindertaart. Daarnaast beschikken we over kinder taart met dieren en taart op het gebied van voetbal en Formule 1. Je slaagt altijd!

Kinder taart met eigen foto en tekst

Een groot aantal kinder taarten uit ons assortiment kun je voorzien van een eigen foto en tekst. Erg leuk om je kind op zijn of haar verjaardag te verrassen met een feestelijke kindertaart met een foto en tekst waar je kind op staat. Kijk eens naar onze speciale foto kindertaart. Met de handige Plaatjesmaker in onze webshop kun je dit eenvoudig verzorgen. Kom je er niet helemaal uit, dan helpen we je natuurlijk graag om jouw ideale kinder taart te verzorgen!

Kindertaart bestellen en bezorgen

Een kindertaart online bestellen kan snel en eenvoudig op deze website. Op werkdagen voor 17 uur besteld, betekent dat de taart de volgende dag in heel Nederland bezorgd kan worden. Bij het bestellen van een kinder taart kun je zelf de bezorgdatum en het gewenste tijdvak selecteren. Vervolgens wordt de taart met gekoeld transport vers bezorgd en kun je van de taart genieten.

Bekijk alle kindertaart >