1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. MOEDERDAG
  5. DAG V/D ZORG
  6. taart
  7. kindertaart
  8. gebak
  9. vegan & glutenvrij
  10. brownies
  11. eetbare prints
  12. brievenbus cadeaus
Sinds 1995 de nummer 1 in Nederland!
Voor 17 uur besteld, morgen vers bezorgdMet logo, foto en tekstBezorgd in heel NLHet lekkerste cadeau

Foto Brownies

Foto Brownies
  1. € 17,95
  1. Vul het aantal per bezorgadres in.<br /><br />Voorbeeld: stuur je 1 taart naar 2 adressen, vul dan "1" in.<br >In een latere stap vul je de adressen in waar je jouw traktatie wil laten bezorgen.
  2. De Plaatjesmaker © opent op de volgende stap.
  3. € 
  4. € 
10 of meer tegelijk bestellen? Vraag een offerte aan >
 
 

Foto brownies - 6 stuks

Onze foto brownies met Belgische chocolade en hazelnootolie zijn niet alleen heerlijk van smaak, maar ook prachtig om te zien. De brownies zijn gemaakt met de fijnste Belgische chocolade en verrijkt met hazelnootolie voor een rijke, nootachtige smaak. Maar wat deze brownies echt bijzonder maakt, zijn de prachtige foto's op de brownies. Personaliseer je brownies met je favoriete logo of foto en maak van je traktatie een uniek en persoonlijk cadeau.

Met hun mooie afbeelding zijn de foto brownies ideaal om te trakteren op feestjes, als cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon om jezelf te verwennen. Geef cadeau aan familie of vrienden of voorzie de brownies van een logo om cadeau te geven aan je collega's, klanten of relaties. De foto brownies worden in een feestelijke verpakking door de brievenbus bezorgd.

Op werkdagen voor 17 uur besteld, is dezelfde dag per post verstuurd.
Aroma(vanille), cacaoboter, cacaomassa, EI(EI), emulgatoren(E476, e322(SOJA,SOJA)), Plantaardige Olie(Hazelnoot olie), suiker, TARWEbloem

Allergenen:
Soja, Ei, Hazelnoten, Noten, Gluten, Tarwe
Afbeelding op product

suiker, Geheel Gehard Plantaardige Vet(kokos), glucosestroop, TARWEzetmeel, Plantaardig Vet(palm, palmpit), water, dextrose, Aroma(aroma), emulgatoren(E473, E472c), Verdikkingsmiddelen(E415) Allergenen: Gluten, Tarwe