1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. KONINGSDAG
 5. MOEDERDAG
 6. DAG V/D ZORG
 7. taart
 8. kindertaart
 9. gebak
 10. vegan & glutenvrij
 11. brownies
 12. eetbare prints
 13. brievenbus cadeaus

Cadeau Dag van de Zorg

Het lekkerste cadeau voor Dag van de Zorg 2023Cadeau Dag van de Zorg

Op vrijdag 12 mei 2023 is het de Dag van de Zorg, ook wel de Dag van de Verpleging genoemd. Op deze dag zetten we alle zorgmedewerkers in het zonnetje voor al het harde werk van het hele jaar. Dit is het moment om een blijk van waardering te geven aan je zorgpersoneel. En hoe kan je hen beter verrassen dan met een heerlijke traktatie! We hebben speciale taarten en andere lekkernijen voor deze speciale dag. 

Assortiment Dag van de Zorg >

Taart bezorgen op de Dag van de Verpleging

Weet je de favoriete taart van je collega's? Bij gefeliciTAART.nl hebben wij de lekkerste taart voor de Dag van de Zorg, die in heel Nederland bezorgd kan worden. Je kunt kiezen uit allerlei soorten taart en gebak, zoals slagroomtaart, marsepeintaart, appeltaart en meer. Aan een groot aantal taarten kun je een logo, foto en tekst toevoegen. Hiermee geef je je cadeau voor de Dag van de Verpleging een bijzonder tintje en komt je geschenk nog persoonlijker over. Je hebt al een taart vanaf 6 personen, zodat ook de partner en/of gezin kunnen meegenieten van de taart.

 

Taart bezorgen voor je personeel?

In ons assortiment vind je de lekkerste cadeaus voor de Dag van de Zorg. Neem eens een kijkje bij een aantal speciale categorieën: Bovendien vind je een groot aantal lekkere, betaalbare en persoonlijke brievenbus cadeaus. De naam zegt het al, deze cadeaus worden feestelijk verpakt door de postbode per brievenbus bezorgd.

Assortiment Dag van de Zorg >

Taart Dag van de Zorg bestellen bij gefeliciTAART.nl

Op onze website kun je snel en eenvoudig taart en meer lekkers bestellen voor de Dag van de Zorg. Je kunt je de taart op 12 mei 2023 laten bezorgen op een tijdvak naar keuze, op adressen door heel Nederland. Je kunt de taart voor je zorgpersoneel laten bezorgen op het kantooradres, maar ook op het huisadres. Aan elke bestelling kun je een kaartje of eigen brief toesturen met een persoonlijke boodschap voor je zorgmedewerkers. Wat zullen ze zich gewaardeerd voelen met een heerlijke traktatie van hun werkgever!

Meerdere cadeaus voor de Dag van de Zorg nodig?

Werken er meerdere zorgmedewerkers bij jouw organisatie en heb je cadeaus nodig voor de Dag van de Verpleging? Bij grote aantallen hebben we een speciaal aanbod in petto. Bovendien zijn er zelfs mogelijkheden om je eigen lekkernij op maat te laten maken! Je kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, die je op werkdagen al binnen een uur in je mailbox hebt.