I.v.m ons bedrijfsfeest is op 31 mei de uiterste besteltijd 15.00 uur voor bezorging de volgende dag.
 1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Alphen aan den Rijn

Taart bestellen in Alphen aan den Rijn?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Alphen aan den Rijn.
Bezorg bij jezelf in Alphen aan den Rijn, of bij een ander in Alphen aan den Rijn.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Alphen aan den Rijn te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

Via Oudshoorn en Ridderveld rijdt onze chauffeur vandaag naar Alphen aan de Rijn om weer enkele gelukkigen te verblijden met een heerlijke taart! Voor mevrouw de Wit een doosje slagroomgebak, voor de verjaardag van Evelien een lekkere appeltaart en voor een verjaardagsfeestje in het Archeon een grote doos met petit fours, opgeleukt met een eigen foto. Thuis of op kantoor, onze chauffeur bezorgt dagelijks in heel Nederland! Weet jij al welke taart je morgen wilt laten bezorgen?

Taart of gebak bestellen in Alphen aan den Rijn?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Alphen aan den Rijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Alphen aan den Rijn

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Alphen aan den Rijn is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Alphen aan den Rijn bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Alphen aan den Rijn

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Alphen aan den Rijn? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?