1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Rotterdam

Taart bestellen in Rotterdam?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Rotterdam.
Bezorg bij jezelf in Rotterdam, of bij een ander in Rotterdam.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Rotterdam te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

Onze vliegensvlugge koerier snelt zich dagelijks naar Rotterdam om daar de lekkerste taarten af te leveren. Met zijn mooie bus rijdt hij langs de Maas op zoek naar liefhebbers van heerlijke gebakjes, petit fours en slagroomtaarten! Dagelijks tovert hij een brede glimlach op het gezicht van diverse zoetekauwen. Nog even een lekkere slagroomtaart afleveren bij Feijenoord en smakelijke donuts bij een winkelier op de Coolsingel. Taart bestellen en laten bezorgen in Rotterdam is snel en eenvoudig geregeld.

Taart of gebak bestellen in Rotterdam?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Rotterdam

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart en gebak bestellen in Rotterdam is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Rotterdam bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment:


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Rotterdam

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Rotterdam? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?