1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Eindhoven

Taart bestellen in Eindhoven?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Eindhoven.
Bezorg bij jezelf in Eindhoven, of bij een ander in Eindhoven.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Eindhoven te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

Eindhoven is de gekste maar ook de lekkerste? Met onze heerlijke taarten wel! Bestel een heerlijke romige slagroomtaart of een feestelijke marsepeintaart en onze chauffeur komt deze de volgende werkdag persoonlijk bezorgen. Een feestje in het Stadswandelpark of toch een zakelijke gelegenheid in het Philipsdorp? In de stad van de lichtjes is er met gefeliciTAART altijd iets te vieren! Taart bestellen en bezorgen in Eindhoven is snel en eenvoudig geregeld.

Taart bestellen in Eindhoven?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen leveren. Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Eindhoven

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Eindhoven is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Eindhoven bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Eindhoven

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Eindhoven? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?