1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. taart
  5. kindertaart
  6. gebak
  7. vegan & glutenvrij
  8. brownies
  9. eetbare prints
  10. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Assen

Taart bestellen in Assen?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Assen.
Bezorg bij jezelf in Assen, of bij een ander in Assen.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Assen te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

In Assen weten ze wel wat lekker is! Dagelijks rijdt de chauffeur met een volle bus naar dit gezellige plaatsje om vele Assenaren verblijden met wat lekkers! Een lekkere fototaart voor het Stedelijk Museum, een grote taarttafel voor een feestje in de Bonte Wever en een grote doos donuts voor verjaardag op het TT-Circuit Assen. Weet je al wat voor lekkers je morgen door onze opgewekte chauffeur laat bezorgen? Bestel op werkdagen voor 17:00 en al ons lekkers wordt de volgende dag al geleverd! Eet smakelijk alvast!

Taart of gebak bestellen in Assen?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Assen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Assen

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Assen is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Assen bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Assen

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Assen? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?