1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. KONINGSDAG
 5. MOEDERDAG
 6. DAG V/D ZORG
 7. taart
 8. kindertaart
 9. gebak
 10. vegan & glutenvrij
 11. brownies
 12. eetbare prints
 13. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Houten

Taart bestellen in Houten?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Houten.
Bezorg bij jezelf in Houten, of bij een ander in Houten.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Houten te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

Deze historische gemeente welke zich kenmerkt door gezellige straatjes en een rijke geschiedenis verdient zeker een stukje smeuïge taart! Onze chauffeur rijdt dan ook dagelijks met veel plezier naar dit stukje Nederland om hier weer veel lekkers af te leveren. Een slagroomtaart voor de opening van een winkel in de Dikke Boom, een doosje muffins voor een vergadering in ‘t Goy en een feestelijke kindertaart voor de eerste verjaardag van Nina. Bestel vandaag voor 17:00 en onze chauffeur komt morgen weer fluitend langs met zijn bus om jou te verblijden. Weet je al wat jij morgen in Houten laat bezorgen?

Taart of gebak bestellen in Houten?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Houten? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Houten

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Houten is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Houten bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Houten

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Houten? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?