1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Apeldoorn

Taart bestellen in Apeldoorn?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Apeldoorn.
Bezorg bij jezelf in Apeldoorn, of bij een ander in Apeldoorn.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Apeldoorn te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

Onze dames van de klantenservice doen het dagelijks; ‘Even Apeldoorn bellen’. Een feestelijke slagroomtaart voor de geboorte van een aapje in de Apenheul, een frisse bavarois voor een feestje in het Oranjepark en een hazelnoot schuimtaartje voor de 80-ste verjaardag van meneer de Vries. Onze chauffeur komt al dit lekkers met een grote glimlach bij je langsbrengen. Slagroomtaart of toch liever een lekkere vlaai? Weet je het al? Op werkdagen voor 17:00 besteld, is morgen in huis!

Taart of gebak bestellen in Apeldoorn?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Apeldoorn? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Apeldoorn

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Apeldoorn is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Apeldoorn bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Apeldoorn

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Apeldoorn? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?