1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Dordrecht

Taart bestellen in Dordrecht?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Dordrecht.
Bezorg bij jezelf in Dordrecht, of bij een ander in Dordrecht.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Dordrecht te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

Onze chauffeur is dagelijks te vinden in het gezellige Dordrecht! Ook vandaag weer tovert hij bij vele mensen een brede glimlach op het gezicht wanneer hij met zijn bus de straten in komt rijden. Vol met taarten, cakes en bavarois rijdt hij Dordrecht door. Een geboortetaart voor kleine Jip, een doosje moorkoppen voor tante Leen en een taart vol hartjes voor het jubileum van Eva en Joost. Op werkdagen voor 17:00 besteld, is de volgende bezorgd! Weet jij welke lekkers jij morgen laat bezorgen? Pas maar op dat de chauffeur niet stiekem een hapje neemt!

Taart of gebak bestellen in Dordrecht?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Dordrecht? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Dordrecht

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Dordrecht is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Dordrecht bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Dordrecht

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Dordrecht? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?