I.v.m ons bedrijfsfeest is op 31 mei de uiterste besteltijd 15.00 uur voor bezorging de volgende dag.
 1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Leeuwarden

Taart bestellen in Leeuwarden?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Leeuwarden.
Bezorg bij jezelf in Leeuwarden, of bij een ander in Leeuwarden.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Leeuwarden te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

De benoeming tot culturele hoofdstad van Europa verdient zeker een stukje taart! Als een van de oudste steden van Nederland kent Leeuwarden een zeer rijke geschiedenis en kenmerkt zich door de vele gezellige cafés en uitgaansmogelijkheden. Onze chauffeur rijdt dan ook dagelijks met veel plezier naar het Noorden om hier weer veel lekkers af te leveren. Een slagroomtaart voor de opening van een winkel op de Wirdumerdijk, een doosje Petit Fours voor een vergadering bij de Leeuwarder Courant en een feestelijke kindertaart voor de derde verjaardag van kleine Sieb. Bestel vandaag voor 17:00 uur en onze chauffeur komt morgen weer fluitend langs met zijn bus om jou te verblijden. Weet je al wat jij morgen voor lekkers laat bezorgen? 

Taart of gebak bestellen in Leeuwarden?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Leeuwarden? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Leeuwarden

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Leeuwarden is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Leeuwarden bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Leeuwarden

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Leeuwarden? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?