1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. EK
 5. GESLAAGD
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Hengelo

Taart bestellen in Hengelo?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Hengelo.
Bezorg bij jezelf in Hengelo, of bij een ander in Hengelo.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Hengelo te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

De bus zit weer vol en de chauffeur maakt zich op voor een rondje Hengelo! Een doosje chocolade brownies voor een vergadering in het gemeentehuis, een magische 3D taart voor het kinderpartijtje van Jochem en een hazelnoot-schuimtaart voor oma de Lange. Met gefeliciTAART is er altijd iets te vieren! Weet jij al welke jij morgen laat bezorgen? Bestel op werkdagen voor 17:00 en onze chauffeur komt de bestelling de volgende werkdag persoonlijk in Hengelo bij je langs brengen.

Taart of gebak bestellen in Hengelo?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Hengelo? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Hengelo

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Hengelo is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Hengelo bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Hengelo

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Hengelo? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?