1. Home
  2. Offerte aanvragen
  3. Zakelijk bestellen
  4. taart
  5. kindertaart
  6. gebak
  7. vegan & glutenvrij
  8. brownies
  9. eetbare prints
  10. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Amersfoort

Taart bestellen in Amersfoort?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Amersfoort.
Bezorg bij jezelf in Amersfoort, of bij een ander in Amersfoort.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Amersfoort te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

Na een lange wandeling door het pittoreske centrum van Amersfoort en een middagje shoppen in de Langestraat is er toch niets lekkerder dan een stukje gebak bij de koffie? Onze romige slagroomtaarten, frisse bavarois en feestelijke cupcakes zijn een lust voor het oog én de maag. Ideaal voor een jubileum, een verjaardag of een feestje in het Randenbroek park. Bestel op werkdagen voor 17:00 uur en onze chauffeur komt je bestelling de volgende dag in Amersfoort persoonlijk bij je afleveren.

Taart of gebak bestellen in Amersfoort?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Amersfoort? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Amersfoort

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Amersfoort is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Amersfoort bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Amersfoort

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Amersfoort? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?