1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. EK
 5. GESLAAGD
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Amsterdam

Taart bestellen in Amsterdam?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Amsterdam.
Bezorg bij jezelf in Amsterdam, of bij een ander in Amsterdam.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Amsterdam te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

De smalle straatjes, de vele opstoppingen en het eenrichtingsverkeer houden onze chauffeur niet tegen! Een echte Amsterdammer weet precies waar hij moet zijn! Met een verse slagroomtaart voor tante Sjaan en drie doosjes donuts voor café Nol manoeuvreert onze chauffeur zich door de smalle straatjes van deze levendige stad! Zelfs in de negen straatjes weet hij te komen met zijn bus! Een verjaardag in het Oosterpark of een jubileum op de Zuidas? Onze chauffeur draait zij hand er niet voor om! Taart bestellen en laten bezorgen in Amsterdam is snel en eenvoudig geregeld.

Taart of gebak bestellen in Amsterdam?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Amsterdam? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Amsterdam

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Amsterdam is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Amsterdam bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 

.
 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Amsterdam

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Amsterdam? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?