1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Ede

Taart bestellen in Ede?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Ede.
Bezorg bij jezelf in Ede, of bij een ander in Ede.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Ede te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

Onze chauffeur is dagelijks te vinden in het gezellige Ede. Ook vandaag weer tovert hij bij vele mensen een brede glimlach op het gezicht wanneer hij met zijn bus de straten in komt rijden. Vol met taarten, cupcakes en bavarois rijdt hij Ede door. Een geboortetaart voor kleine Saar, een doosje moorkoppen voor Oom Koos en een feestelijke slagroomtaart voor het 25-jarige jubileum van Ella. Op werkdagen voor 17:00 besteld, is de volgende bezorgd! Weet jij welke lekkers jij laat bezorgen? Pas maar op dat de chauffeur niet stiekem een hapje neemt!

Taart of gebak bestellen in Ede?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Ede? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Ede

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Ede is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Ede bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Ede

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Ede? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?