1. Home
 2. Offerte aanvragen
 3. Zakelijk bestellen
 4. VADERDAG
 5. EK
 6. taart
 7. kindertaart
 8. gebak
 9. vegan & glutenvrij
 10. brownies
 11. eetbare prints
 12. brievenbus cadeaus

Taart bestellen Katwijk

Taart bestellen in Katwijk?
gefeliciTAART.nl bezorgt in heel Nederland, dus ook in Katwijk.
Bezorg bij jezelf in Katwijk, of bij een ander in Katwijk.

's Avonds maakt onze bakkerij jouw taart en vervoert deze 's nachts naar depots om zo vroeg en vers mogelijk in Katwijk te bezorgen.

Taart bestellen? Enkele populaire categorieën

Katwijk, mogen we jou morgen verblijden met een lekker stukje taart? Onze chauffeur kijkt er nu al naar uit om morgen op weg te gaan naar deze knusse stad aan Zee. Onderweg rijdt hij meteen langs VV Katwijk om daar de Boston Cheesecake en de smeuïge mokkataart af te geven. Met drie doosjes cupcakes gaat hij op weg naar een verjaardag aan de Zeeweg en voordat hij weer naar huis gaat maakt hij kleine Joris bij met de 3D Piratentaart! Mmmm, wij krijgen al trek bij het schrijven van dit stukje! Jij ook? Bestel vandaag voor 17:00 en je taart wordt morgen al bezorgd!

Taart of gebak bestellen in Katwijk?

Bij gefeliciTAART.nl kunnen we alle gewenste aantallen taart en gebak leveren. Slagroomtaart, appeltaart, fototaart, verjaardagstaart, marsepeintaart en nog veel meer. Op veel taart kun je een logo, foto of tekst toevoegen. Ook ideaal om als relatiegeschenk cadeau te geven, samen met een kaartje of brief met jouw boodschap. Grote aantallen taart nodig in Katwijk? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zorgen ervoor dat je binnen een uur een scherpe offerte ontvangt! Vraag een offerte aan >

Morgen taart bezorgen in Katwijk

Weet jij al welke taart jij wilt laten bezorgen? Taart bestellen in Katwijk is eenvoudig: bestel op werkdagen voor 17:00 uur en je bestelling wordt de volgende werkdag al bij jou in Katwijk bezorgd! Bekijk een selectie uit ons veelzijdige assortiment taart:

 

 


 

Wij bezorgen meer dan alleen taart in Katwijk

Wil je iets anders dan taart laten bezorgen in Katwijk? Geen probleem! Wij hebben de lekkerste vlaai, gebak, brownies, chocolade, marshmallows en meer. Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur bereiken op 023 540 37 11 en via info@gefelicitaart.nl. Wij helpen je graag!

 
In een andere gemeente laten bezorgen?